Sidor

måndag 9 maj 2011

Veckans goding - Sockerkaka med kokostosca


I VECKANS GODING bjuder vi den här gången på Leilas mjuka och saftiga sockerkaka med seg och kolasmakande toscasmet. Istället för mandel som används i traditionell toscasmet är denna gjord på kokos. Det ger lite tuggmotstånd och en härlig smak! Mycket smarrigt tycker vi!

Tips!
Det är mycket viktigt att försiktigt röra/vända ner mjölet i smeten! Vispas mjölet ner kan kakan lätt få en gummiaktig konsistens.

Hoppas det ska smaka! Kramar / Fiffiga Systrar

4 kommentarer:

  1. Den ser verkligen supersmarrig ut och vilka underbara maränger ! :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad fikasugen jag blev nu, lätt riktigt gott!

    Svar:
    Tack själv för din gulliga kommentar!

    SvaraRadera
  3. den är mumsig! värd att prova. tack snälla du de var roliga men tidsödande att göra! :-)

    SvaraRadera
  4. Ja Sandra, den är riktigt god! Sockerkaka är ju så smidigt att göra då det sköter sig självt i ugnen och toscasmeten är sådär perfekt söt och seg. Värd att testa! En fika till helgen kanske... ;-)

    SvaraRadera

Vi blir så glada när ni lämnar en hälsning till oss! Det finns ingen bättre läsning!
Tusen tack kära vänner!