Den här frasiga och lite sega marängtårtan har blivit ett måste på våra midsommarfiranden! Var vi än befinner oss på midsommarafton finns denna smarriga goding med. Vi älskar kombinationen av söt-seg och frasig maräng, mjuk fluffig grädde och friska jordgubbar!
Med lite flädersaft i den vispade grädden får tårtan en fräsch och syrlig ton. Suveränt gott!
Blir det lite tårta över kan den med fördel ätas dagen efter... då är den riktigt seg och kladdig men det gör inget.
Receptet hittar ni här, tillsammans med alla andra smarriga recept på
Veckans Goding!
Blir det lite tårta över kan den med fördel ätas dagen efter... då är den riktigt seg och kladdig men det gör inget.
Receptet hittar ni här, tillsammans med alla andra smarriga recept på
Veckans Goding!
Oj, en sån smarrig tårta!
SvaraRaderaPuddingen på bilden ser inte dum ut hon heller, snygg klänning!
Kram på er!
Mums! ser verkligen supergott ut!
SvaraRaderaHoppas ni haft en skön midsommarhelg!
Kram Anna
Men vad gott med en sådan tårta :P Smaskens!
SvaraRaderaKraam
Mums!!! En sådan ska jag minsann göra innan denna sommaren är över ;-)
SvaraRaderaHa ha ha till the shed! Man får tacka.. var ett tag sedan någon kallade mig för pudding! :) Klänningen är superskön och kommer från JOY.
SvaraRaderaSandypants: Väl värd att göra.. riktigt smaskig!
Kram till er!
Underbar tårta!!! Snyggt att ha dem på silvriga fat! Kram Johanna
SvaraRaderaGott!!!
SvaraRaderaDenna tårta brukar min syster göra tror jag. Den blir så där härligt seg.
Kram Åsa