Sidor

tisdag 7 juni 2011

Veckans Goding - Rabarberkompott med havresmul


Rabarberkompott med havresmul

Nu är det rabarbernas säsong och det firar vi med att bjuda på rabarberkompottpaj i veckans goding. Den här godingen trivs bäst ihop med en klick härlig vaniljglass och bör avnjutas på en solig uteplats tillsammans med mysiga vänner.. :-) 


Tips! Passa på att plocka mycket rabarber nu.  Rabarber går nämligen utmärkt att frysa, skala och skiva i centimetertjocka bitar så kan du äta rabarberpaj även på vintern!

Hoppas det ska smaka!

Sötsura rabarber kramar  från /  Fiffiga Systrar


5 kommentarer:

  1. Oh men MUMS!! Vad det såg gott ut!! Det kan jag tänka mig smakade riktigt bra i sommarvärmen i sköna Applerum! Mysigt!!

    Måste berömma dig lite extra idag också och tacka för att du skött om bloggen så bra när jag var i solen och hade det suveränt!

    Puss älskade lillstrumpa! / Syster

    SvaraRadera
  2. Ja det smakade fin fint! :-) Tack för berömmet! Skönt att ha dig hemma igen! Puss! /Lillstrumpa

    SvaraRadera
  3. Heeejjjj!!! Vad kul att komma till er:) Mums vad gott, älskar rabarber har precis fryst ner lite så man har att tulla av. Hm ja vi får väl se vad deon lovar:) Kram Anne

    SvaraRadera
  4. Härligt att ha dig här Anne! Kram Emelie och Elin

    SvaraRadera

Vi blir så glada när ni lämnar en hälsning till oss! Det finns ingen bättre läsning!
Tusen tack kära vänner!