Sidor

torsdag 4 augusti 2011

Veckans Goding - Helenas frasiga rabarbermuffins med jordgubbsgrädde


Den här supermumsiga godingen blev vi bjudna på av vår svägerska Helena. Fiffig som hon är använde hon sig av Kesella med bitar av rabarber, en nyhet från Arla Köket. Perfekt om inga färska rabarber finns att tillgå, eller om tiden inte räcker till att skala och skära och greja. Fiffigt va?!

Helenas muffins blev så saftiga och goda med frasig yta och en mild ton av rabarber. Något som är bra är att de är lite mer matiga och ej är så söta! Det är inte dumt!  Att de sedan var bakade i fina bakformar med rosor på och toppade med en riktigt sötsyrlig jordgubbsgrädde och färska jordgubbar... gjorde ju inte saken värre!

Supergott säger vi! 
Superenkelt säger svägerskan (men så är hon också otroligt duktig på att baka!)! 

Kika in på Veckans Goding så får ni läsa Helenas mumsiga rabarber recept!

9 kommentarer:

  1. Mmmmm!si pudiera comer un poquito,qué bueno,saludos desde España.

    SvaraRadera
  2. Mums, vad goda de ser ut! Jag ska fixa nåt gott till helgen och dessa kommer garanterat vara en av kandidaterna :D

    Kram på er och hoppas att ni har det fint!

    SvaraRadera
  3. Det lät verkligen gott!!! Måste testas...

    SvaraRadera
  4. Känner jag Helena rätt så smakar de nog jättegott!! Vilken fin bild du gjort till bloggen Emelie!! Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Oj, det ser verkligen gott ut, måste testa kesella med bitar av rabarber...
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  6. Tack för fina kommentarer!
    Visst är det så Maria! Kul att du gillar bloggens nya hesder! kram kram

    SvaraRadera

Vi blir så glada när ni lämnar en hälsning till oss! Det finns ingen bättre läsning!
Tusen tack kära vänner!