Årets första veckans goding är en riktigt saftig kaka med ett härligt glamoröst namn, Silverkakan.
Vi har förstått att den här kakan har många olika namn men vi står fast vid silverkaka eftersom det klingar så fint.
Kakan delas på mitten efter gräddning och sedan lägger man den smarriga "silverfyllningen" på halvorna som sedan läggs ihop.
Resultatet blir förstås en kaka som är så långt från torr som man kan komma.
Receptet på kakan hittar ni som vanligt på Veckans Goding!
Fika är aldrig fel...
Vi önskar er en riktigt bra första måndag på året!
Silvriga kakkramar från oss! / Fiffiga Systrar
Mmm den där brukar min mor göra, så otroligt god. Gott nytt år!
SvaraRaderaIt looks wonderful but what about my New Year Resolution to stop eating sugar?
SvaraRaderaAnna
Mmm vad god den ser ut! Jag ska hålla igen lite nu innan sommaren, men ibland på helgerna måste man ju få unna sig något gott:)).
SvaraRaderaKram
Ser riktigt gott ut... Kul med nya recept.
SvaraRaderaKram Birgitta
Jag ska kika in på receptet men det ser ut som en Västanforskaka tycker jag. Men som sagt, kärt barn har många namn. Ha det så bra. Mvh Anna
SvaraRaderaDet här är en god kaka, jag håller med er fullständigt.
SvaraRaderaGod fortsättning.
Kram Mamma C
Mmmm...va gott! Och vilken tjusig nyårsdukning nedan! Ganska lik vår, fast jag petade in lite lila inslag också för silvret var borta.:)
SvaraRaderaMumsigt värre;) Goa fortsättningskramar i från mig!
SvaraRaderaÅh.. Min mamma gör något liknande till jul, kallas björnkaka och det är med lite papparkakssmak och så vaniljfyllning :) så hiiiimla gott !
SvaraRadera