onsdag 27 juni 2012

Fiffiga Systrar Tipsar - Lomelinos Tårtor

Fiffiga Systrar tipsar er idag om den helt fantastiska tårtboken 

En bok fylld av otrolig bakkonst i form av de vackraste tårtor man kan tänka sig. Massor av smarriga recept och inspirerande bilder! Chansen att få tårtan lika fin som de Linda bakar känns dock ganska avlägsen... men förhoppningsvis blir smaken lika god!

 
 Linda Lomelino som står bakom boken driver även bloggen "Call Me Cupcake" (www.callmecupcake.se). Bloggen bjuder oss läsare på otroligt vackra tårtor för både bröllop och kalas och även en mängd andra smarriga bakrecept.

 Även om man inte är baksugen eller fikasugen är det en fröjd att kika på alla vackra bilder. Lina är enligt oss helst fantastiskt duktig!

Kolla bara in denna ljusblå tårta med detaljer i spets och som en blomstergirlang, eller kanske blomsterflod, som letar sig ner för tårtans tre våningar! Läckert!
Eller vad sägs om dessa rosa godingar?! Den ena med ett slingrande körsbärsträd och namnet fint stansat och den andra med blommor och rosor. Båda pryds med sidenband. Precis perfekt sammanställt!

 En cheesecake i tre lager! Det får i alla fall snålvattnet att rinna i våra mungipor! Den ser ju underbart god ut med alla färska bär på toppen! Mums mums mums!

 
Som ett enda stort paket är denna tårta! Gissa om man som barn hade blivit helt överlycklig av att få en sådan tårta på sin födelsedag! I rooosa... och med en stooor rosett... och prickar... och sitt namn på... Vilken dröm!

Ja, Lina Lomelinos tårtor är verkligen värda en alldeles egen bok! 
Underbart vackra och garanterat också läckert välsmakande!

Boken finns att köpa här!

Ta er också en inspirationsrunda på Call Me Cupcake, ni lär inte bli besvikna!

Ha en härlig "mitt-i-veckan-dag" finaste läsare!

Tårtdrömmande kramar // Fiffiga systrar

9 kommentarer:

Unknown sa...

Hei, den boken er så fin, søteste kakene;) Ha en riktig fin dag videre, klemmer fra W

BD sa...

JAAAAAAAAAAAAA!!!! Den boken måste jag få lov att bläddra i, det är ju tokigt så läckra tårtor!

MammaElva sa...

Men guuuuu, så mycket fint! Tänk om man kunde göra sådana :) Älskar pakettårtan. Verkligen inspiration till brudarnas ettårsdag :)

Helen sa...

Jösses, vad läckra alla tårtor ser ut!

Lena Nordin sa...

Wow, men man får inte titta på dessa utan mat i magen. Hjälp vad den kurrar nu. Vilket hantverk att göra dessa tårtor!

Galenskap och lite allvar sa...

Men gisses vilka fina tårtor. Om jag hade åstadkommit nåt så läckert finns det stor risk att jag inte skulle velat äta av den, utan bara beundrat den. Nu är väl sannolikheten att jag skulle få till nåt sånt mästerverk inte direkt jättestor, så min skulle nog ändå ha blivit uppäten..hahaha
Men tack för tipset, en underbart fin bok att få inspiration av!


Ha det bäst!
Kramelikram Veronica

Erika sa...

Vilken ljuvlig bok! Tack för tipset! Kramar!

Anonym sa...

It's very straightforward to find out any topic on net as compared to books, as I found this post at this site.
Also visit my web blog - weightloss tips

Anonym sa...


Hello there! This blog post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I most certainly will forward this post to him. Fairly certain he's going to have a great read. Many thanks for sharing!