måndag 9 maj 2011

Veckans goding - Sockerkaka med kokostosca


I VECKANS GODING bjuder vi den här gången på Leilas mjuka och saftiga sockerkaka med seg och kolasmakande toscasmet. Istället för mandel som används i traditionell toscasmet är denna gjord på kokos. Det ger lite tuggmotstånd och en härlig smak! Mycket smarrigt tycker vi!

Tips!
Det är mycket viktigt att försiktigt röra/vända ner mjölet i smeten! Vispas mjölet ner kan kakan lätt få en gummiaktig konsistens.

Hoppas det ska smaka! Kramar / Fiffiga Systrar

4 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Den ser verkligen supersmarrig ut och vilka underbara maränger ! :)

Sandra | Inspirera Mera sa...

Åh vad fikasugen jag blev nu, lätt riktigt gott!

Svar:
Tack själv för din gulliga kommentar!

Fiffiga Systrar sa...

den är mumsig! värd att prova. tack snälla du de var roliga men tidsödande att göra! :-)

Fiffiga Systrar sa...

Ja Sandra, den är riktigt god! Sockerkaka är ju så smidigt att göra då det sköter sig självt i ugnen och toscasmeten är sådär perfekt söt och seg. Värd att testa! En fika till helgen kanske... ;-)