I VECKANS GODING bjuder vi den här gången på Leilas mjuka och saftiga sockerkaka med seg och kolasmakande toscasmet. Istället för mandel som används i traditionell toscasmet är denna gjord på kokos. Det ger lite tuggmotstånd och en härlig smak! Mycket smarrigt tycker vi!
Tips!
Det är mycket viktigt att försiktigt röra/vända ner mjölet i smeten! Vispas mjölet ner kan kakan lätt få en gummiaktig konsistens.
Hoppas det ska smaka! Kramar / Fiffiga Systrar
4 kommentarer:
Den ser verkligen supersmarrig ut och vilka underbara maränger ! :)
Åh vad fikasugen jag blev nu, lätt riktigt gott!
Svar:
Tack själv för din gulliga kommentar!
den är mumsig! värd att prova. tack snälla du de var roliga men tidsödande att göra! :-)
Ja Sandra, den är riktigt god! Sockerkaka är ju så smidigt att göra då det sköter sig självt i ugnen och toscasmeten är sådär perfekt söt och seg. Värd att testa! En fika till helgen kanske... ;-)
Skicka en kommentar