onsdag 14 november 2012

Fiffiga Systrars önskelista - massor av härligt pysselmateriall

 
 
Fifiga Systrar önskar sig... Massor massor massor av pysselmaterial nu när det vankas adventstider.
Vi vill ha vackra tyger, fina designblock, härliga snören och band, vackra burkar att lägga julkakor i, massor av presentpapper och godissatser så vi kan göra egna smaskiga karameller!
 
Det är ju så att inspirationen och ideérna oftast finns där men materialet saknas.
För det är ju så i dessa tider att pysselmaterial inte är det första att prioritera. Det kommer en jul och med den en hel del utgifter..
 
Men om vi fick önska oss precis vad vi ville.... Ja då skulle vi vilja ha allt detta och mycket mer. Tänk vilka fantastiska pyssel vi skulle kunna knåpa ihop..
 
 

 
För er som har pengarna att riktigt frossa i pysselmaterial, GÖR DET!!!
 
Grejerna vi valt ut är från Pandurohobby.
 
Vi hoppas att ni har en riktigt fin dag!
 
Pysselsugna kramar från oss! / Fiffiga Systrar


5 kommentarer:

MirEll sa...

Pysselmaterial kan man aldrig få för mycket av men tyvärr har inte heller jag pengar för att köpa allt som jag vill ha. Tur att man har sparat ihop en hel del genom åren så pyssel ska det nog bli ändå. Sedan ska man inte förringa sådant som t ex naturen kan erbjuda, det är ju helt gratis. =)

Fiffiga Systrar sa...

absolut! Naturen har bästa pysselmaterialet!

Julia - Inredning o Sött! sa...

Jag vill också ha en massa pysselmaterial.. tror jag ska göra ett eget paket till mig själv ;-) Eller jag behöver ju en massa redan innan jul också förstås!

MammaElva sa...

Vad mycket fint! Ja, jag går ofta in på Panduro och fönstershoppar... Pengarna går mest till annat nödvändigt men tråkigt. Pyssla får jag försöka göra ändå antar jag.

Ha en fin dag! kram elin

Johanna sa...

Hurra för julpyssel! Tack för inspirationen, själv har jag också letat fram riktigt bra pyssel inför julen. Och en hel del går ju såklart att hitta i mina återvinnings påsar :D Ha en fin kväll!