fredag 2 november 2012

Prova-på-paket med bakgrejer

Ett nytt, shärligt prova-på-paket har anlänt i brevlådan! Panduro har i höst lanserat en rad med färdiga bak-kit och och tillbehör, dessa ska nu testas. Lådan vi fick hem var fullproppad med finfina grejer som sätter igång baklusten på studs! Cupcake-mix, decor-kit för cupcakes med allt som behövs...

...bak-kit för macaroons med beskrivning, färger, presentförpackning och allt som önskas, ett härligt inspirationshäfte för fina cupcakes... Och två olika boxar för cupcakes som skapar ett riktigt fint sätt att ge bort nybakade cupcakes till någon speciell!

Det ska bli såå roligt och spännande att testa dessa nya produkter! Och vad passar bättre att börja med än riktigt läskiga cupcake-monster så här på Sveriges dag för Halloween?! Det kan ju inte bli bättre än så... :-)
Vi lovar er utförliga beskrivningar och testresultat på både utförande, utseende och smak så fort produkterna använts!

Vi önskar er en riktigt skön fredag (med eller utan spöken) och en stämningsfull alla helgons afton.

Baksugna fredagskramar! // Fiffiga Systrar

Psst! Igår publicerade vi resultatet av oktober månads pyssel-utmaning; knappar. Det visade dig dock ett vi missat ett finfint bidrag från Systeryster och jag som vi lagt till idag. Är det någon mer som skapat något fint knapp-pyssel i vår utmaning men som vi råkat missa ber vi er kontakta oss via mail så ska vi se till att rätta till det! Kram igen!

3 kommentarer:

MirEll sa...

Mmmm, ser ju urläckert ut. Provsmakade dessa cupcakes i den lilla Panduro-butiken i min stad när det var jippo-kväll för ett tag sedan. De var verkligen jättegoda. =)

Torpliv sa...

Vilken rolig idé, de har jag inte sett förut. Och en sån väldig massa fint pyssel som gjordes i er utmaning! Lägger till mig som följare så att jag inte missar något av era fina pysselinlägg =)
/Petra

designofluna sa...

Jag har gått och sneglat på dessa bak-kit men det har aldrig blivit av att jag har köpt några. Väntar med spänning på resultatet!