onsdag 21 december 2011

Julklappsinslagning - ett mysigt "tillsammanspyssel"

Nu börjar det verkligen bli hög tid för att slå in alla julklappar!! 
Att slå in fina paket är, som ni vet, något av det roligaste jag vet! Jag blir alldeles lycklig och sprallig när det är dags att välja papper och klura ut hur jag ska dekorera paketen med band och snören och andra fina detaljer! Paketinslagningen är en av höjdpunkterna med julförberedelserna!

Förstår ni då hur lycklig jag blev när vårt första test-paket från Panduro innehöll just produkter för att kunna slå in fina julklappar. Paketet var fullproppat med fina papper, tags, band i olika färger och utföranden och en hel massa andra mysiga detaljer. Det kunde ju inte passat oss Fiffiga bättre än så!

Förstår ni också hur lycklig jag blev när min fina lillstrumpa (syrran) bjöd in mig och sambon till en glöggkväll med julklappsinslagning?! Att slå in paket är roligt, men att göra det tillsammans är det bästa av allt! 
Igår kväll var vi alltså hos syster med familj och det var så himla mysigt! De bjöd på supergod glögg, pepparkakor med olika ostar, Latmaja-godis, och andra smaskigheter! Så mysigt!
En hel del julklappar fick vi också inslagna! Syster och jag klippte och pillade och killarna bidrog med att håll oss sällskap... Att slå in julklappar är liksom inte ett riktigt lika brinnande intresse för dem som för oss! ;-) Både vuxenklappar och barnklappar fick vi ihop... Det ska bara till några små detaljer på dem som ska inhandlas idag sedan är de klara!
Det blev en kväll fylld av mys och smaskigheter och så gjorde vi ju lite nytta också! Perfekt kombination tycker vi!

 Julklappsinslagning är verkligen ett supermysigt tillsammanspyssel!
(Det gäller bara att plocka bort de klappar som är hemliga för närvarande personer... innehållet ska ju vara hemligt tills paketen öppnas!)

Ohh! Nu är julen nära!

Hoppas ni får en mysig onsdag och stressa inte för mycket!

Paketprysslande kramar! / Elin   Fiffiga Systrar

8 kommentarer:

emblas-kanel sa...

Å, så fine pakker. Heldig er de som får en pakke hvor den er pakket inn med så stor omhu ♥ Ville bare fortelle at jeg har prøvd dere myke pepperkake - den ble aldeles nydelig. Jeg visste ikke helt fra gräddfil er, men jeg brukte den norske rømmen. Deigen passet fint i to "Åhlens-former". Jeg blir å skrive om den senere i dag i min blogg hvis dere vil titte. Ha en fin dag. I dag er det min bakedag, en av de beste dagene i året. Klem, Eva :-)

Vilmas Hus sa...

Jättefina paket!! Tycker också om att lägga ner lite extra tid och kärlek och göra fina paket.

Ha en fortsatt mysig dag!
Kram Charlotte

Ljusa vardag sa...

Vilka fina paket ni gjort! Ja det är bland det roligaste som finns! Imorgon ska jag slå in alla klappar och det kommer nog ta sin lilla tid då man vill sitta och fundera lite. Ha en fin kväll! Mvh Anna

tinajo sa...

Fina klappar! :-)

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilka fina paket! Låter såå trevligt med er julklappinslagningsmyskväll:)).
Jag gillar också att göra fina paket, men i år blir de ganska enkla. Alla är till sonen och han river ju bara upp papperet ändå:)).
Jag och sambon får inga julklappar i år eftersom vi köpt tomten utomlands, och det är såå bra.

Johanna Stålros sa...

Jättefina paket!!! Julkram ifrån mig.

Kickan Style sa...

Alltså shit va fina paket ni gör! Ni lägger verkligen ner mycket tid och kärlek! Lyckans den som får paketet!!

Ha en fin julhelg!

-Kristina-

traduire anglais francais sa...

Vilka härliga klappar!
Varma hälsningar från Lyon
Sandrine