onsdag 10 oktober 2012

Fiffiga Systrars Önskelista - Höstfina krukor

Fiffiga Systrar Önskar sig... Läckra och färgsprakande höstkrukor till uteplats och trappa.

Nu börjar kylan krypa närmare och närmare i alla delar av vårt avlånga land. Det är dags att plocka in pelargpnerna, peta ner de sista lökarna i landen inför vårens blomsteprakt, sopa av altan och trappa och plantera riktigt fina utekrukor!

Bildkällor: Blomsterfrämjandet, Expressen, Blomsterlandet
 Maffiga, frosttåliga och välfyllda utekrukor med växter som håller sig fina länge!
Gärna och faktiskt allra helst i kombination med fina ljuslyktor, sköna lammskin, varma plädar och en termos med varm choklad! 

Mmmm!
Det är på allvar dags att säga
Välkommen höst!

Ha en riktigt fin höstsolig och kylig onsdag!

Blommande kramar! // Fiffiga Systrar

7 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Ja nu är det höst :) Fast vi har haft snöflingor i luften. Gudskelov försvann de men nya väntas. Vill inte ha snö ännu. Vintern blir så fasligt lång då och vi har tillräckligt lång vinter här. Så fina arrangemang ni visar. De vill man ju ha kvar riktigt länge :)

Kram Ann-Louise

Maj sa...

Vi har det ljuvligaste höstväder här i Göteborg idag. Sol, blåå himmel utan ett moln men kyligt nu på fm. Så det kanske blir lite planterade utekrukor senare. Jättefina är era! //M

VisaLiza sa...

Har underbart men kallt höstväder här i Hult. Höstblommor är onekligen en klok önskning. De är enkla men de lyser upp tillvaron /Liza

CreandoPhoto sa...

Ja, nu är det kallt på riktigt. Här var det nollgradigt på morgonen och jag skrapade rutorna för första gången i år. Fy rackarns! Ska ta in olivträd och citrus idag, nu när de fått sin första köldknäpp.

Ha det fint!

MirEll sa...

Jag blir så inspirerad av era fina bilder. Måste nog göra något med min, för närvarande, väldigt tråkiga veranda.

Emma sa...

Jättefint ser det ut. Kul att man faktiskt kan göra höstfint i krukorna istället för att ha massa nervissnade växter där.

Mamma C sa...

Köpt lite hösblommor som ska bli lite arrangemang till helgen.
Kram Mamma C