lördag 4 juni 2011

Ljumma sommarvindar..


Nu är vi här mina vänner, nu har sommaren kommit. Det som kändes så avlägset för bara några månader sedan är nu ett ljuvligt faktum. Varje år förvånas jag över att jag inte ens märker när den försiktigt smyger sig på.. rätt som det är är den ju bara här. Sommaren.
I år ska jag försöka att njuta och verkligen se allt det där som man nästan alltid ångrar att man inte hann med när hösten kommer. Hur ljuvligt är det inte att bara sitta ute till sent på kvällen och dricka ett glas vitt kallt vin eller två, att vandra runt barfota i gräset och låta det smeka trötta fötter som varit instängda alltför länge. I år ska jag hinna njuta av sommaren. Den är ju så underbar. Det är ju detta vi längtar till hela året.

Nu är tiden då vi kan ställa fönstren på vid gavel och låta vinden fladdra i gardinerna...
Njut av den mina vänner nu är sommaren här.

Varma kramar från / Emelie    Fiffiga Systrar  

5 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Hej! Ja det är ju jag igen då. Tänkte att jag ska inte kommentera allt ni skriver. Beter mig som en stalker :)) Men jag kan inte stå emot helt enkelt hi hi. Det ska bli så skönt med semester. Jag längtar så mycket att det nästan gör ont tror jag. Fram till dess ska jag försöka "Njut varje minut". Maj och juni är min bästa tid på hela året. Jag har också haft fönstret öppet med fladdrande gardiner..o suck du ljuva sommartid :)

Rose Garden Malevik sa...

Javisst e de härligt nu :)
å missa inte

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN :)
Håkan

mamsi sa...

Jag ska "oxå" njuta! Kram alla mina sommarvänner!
kram mamsi

Fiffiga Systrar sa...

Lyckliga Praliner: Fortsätt skriva och kommentera! Vi tycker det är jätte kul med kommentarer! Du får gärna vara vår alldeles egna stalker.. ;-) Visst är det fantastiskt. Önskar att semestern var liiite läängre eftersom vi längtar så länge efter den! Ha en fantastiskt fin sommardag! Kram emelie och Elin

Fiffiga Systrar sa...

Håkan: rolig idé vi är med. :-)

Mamsi: Njut i massor! Snart får du andas ut och ta sommarlov! Puss!