Rabarberkompott med havresmul
Nu är det rabarbernas säsong och det firar vi med att bjuda på rabarberkompottpaj i veckans goding. Den här godingen trivs bäst ihop med en klick härlig vaniljglass och bör avnjutas på en solig uteplats tillsammans med mysiga vänner.. :-)
Tips! Passa på att plocka mycket rabarber nu. Rabarber går nämligen utmärkt att frysa, skala och skiva i centimetertjocka bitar så kan du äta rabarberpaj även på vintern!
Hoppas det ska smaka!
Sötsura rabarber kramar från / Fiffiga Systrar
5 kommentarer:
Oh men MUMS!! Vad det såg gott ut!! Det kan jag tänka mig smakade riktigt bra i sommarvärmen i sköna Applerum! Mysigt!!
Måste berömma dig lite extra idag också och tacka för att du skött om bloggen så bra när jag var i solen och hade det suveränt!
Puss älskade lillstrumpa! / Syster
Ja det smakade fin fint! :-) Tack för berömmet! Skönt att ha dig hemma igen! Puss! /Lillstrumpa
Heeejjjj!!! Vad kul att komma till er:) Mums vad gott, älskar rabarber har precis fryst ner lite så man har att tulla av. Hm ja vi får väl se vad deon lovar:) Kram Anne
Rabarber rules :))
Härligt att ha dig här Anne! Kram Emelie och Elin
Skicka en kommentar