söndag 25 september 2011

Förlåt!

Förlåt, allra finaste ni!

På grund av en rad olika personliga omständigheter har vi ej kunnat vara några vidare bra bloggvänner den senaste tiden! Datorer som strulat och tid som ej riktigt funnits... 
Vi är så ledsna för det!

Vi vill att ni ska veta att trots att våra hälsningar och avtryck saknats en tid så följer vi allt ni finaste gör med enorm glädje! Ni är suveräna helt enkelt! Allihop!

Ert otroliga stöd och uppmuntrande och fina hälsningar till och om oss är så stärkande för självförtroendet! Ni har gjort vår start med bloggen helt suverän och ni ger oss ork och mod och styrka att fortsätta precis som vi gör. Ni ger oss viljan att skapa!
♥ TACK för allt allra finaste ni! ♥

&

FÖRLÅT!!
Vi finns med er hela tiden!

De varmaste kramar till er alla! / Elin och Emelie Fiffiga Systrar


11 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Det är ju inte alltid tiden och lusten för bloggandet infinner sig.. Och det skall ju inte kännas som ett tvång då försvinner glöden och inläggen blir stela och konstlade..
Man bloggar när det känns okej så en ursäkt behövs inte :)

Ha en härlig söndag nu med er..

Kram Mia

dagdrömmar i vitt sa...

Åååå inte ska ni be om ursäkt. Ibland finns omständigheter om gör att man inte hinner med allt, även om man vill.
Man får ta en liten paus och sedan komma igen <3
Vi väntar på er här!!!:)
Ha det så gott
Kramkram <3 nettan

Sara sa...

A veces no tenemos tiempo de hacer lo que nos gusta y no pasa nada,os espero.Muchos saludos

Sandypants sa...

Ingen ursäkt behövs! Tycker det är fantastiskt att ni orkar göra allt ni gör i vanliga fall, en annan har inte i närheten så mycket att tänka på här i livet och jag gör inte ens en... tiondel av vad ni pysslar med hela tiden haha! Så ta det lugnt, ta djupa andetag, samla energi och gör det som ni känner er absolut bekväma med, inget mer. Hoppas att det inte är något allt för allvarligt som ni måste hantera och att det går bra vad det än är!
Kram på er!!!
/Sandra

Johanna Stålros sa...

Håller med föregående talare-sluta be om ursäkt, så är det för oss alla, och som sagt ni kikar in när ni hinner och bloggar när inspirationen finns där. Vi finns som sagt kvar;) Kram på er fina fiffiga systrar.

Sabelhagens Olivlund sa...

Inte ska ni be om ursäkt! Tiden finns inte alltid, och man gör så gott man kan. Bloggen ska ju inte kännas stressande. Ni pysslar så mycket fina saker, här hos mig pysslas det ingenting:)).
Ta det lugn och blogga när tid och inspiration finns.
Kram Maria

Marthina, Holmbytorp sa...

Och tack för att NI finns! Ibland kan det nog vara nyttigt med en liten paus (och så hinner man längta:) Kram Marthina

Fiffiga Systrar sa...

Tack alla för era fina värmande ord. Vi är noga med att ha bloggen uppdaterad så gott som varje dag... dock har vi varit mycket frånvarande med att skicka hälsningar och uppmuntrande ord till ER! Vi vill ju så gärna underhålla alla de fina relationer vi fått med er. Men vi är snart tillbaka! Vi kommer hänga så mycket hos er att ni kanske tröttnar på oss! ;-)

Ni är bäst!

Ha en strålande söndag!!!

Kramar i mängd och parti!

Mamma C sa...

Inget att be om ursäkt för. Tiden finns inte alltid till för att blogga.
Kram Mamma C

Susanna sa...

Hejsan

Måst bara tacka för en fin blogg, förstår att tid inte alltid finns tid till, & det personliga är viktigare änn bloggen helt klart försåtligt, så det finns inget att be om ursäkt för. Man skriver när tid och lust infinner sig.

Ha en super vecka.
Krammiz
Sussi

xlpharmacy sa...

Vackert! Jag minns min kusins ​​bröllop, eftersom hennes make ger henne en krage som denna.