onsdag 26 oktober 2011

Fiffiga Systrar Tipsar - Lantliv Jul och pysselFiffiga Systrar Tipsar den här gången om ett riktigt härligt idé magasin från tidningen Lantliv - Lantliv Jul och Pyssel.
Vi älskar tidningen Lantliv i vanliga fall och vi rekomenderar den varmt för er som missat den. Härliga recept, vackra lantliga reportage, mode och fantastiska bilder bjuder den här tidningen på i varje nummer. 
Men så är det ju det här med jul och julinspiration. Vi älskar när julnumren av tidningarna börjar fylla hyllorna och riktigt frossar i alla tidningar som vi kommer åt. För det är ju så att för två pysseltokar som vi så är julen den tid då pysselideérna varvas upp i högvarv och stickningar, syprojekt, pappers och baknings ideér formligen svämmar över i våra redan rätt så övertända hjärnor.

Så julfantaster som vi är vill vi tipsa er om den här tidningen. Den kommer ut i början av november men går redan nu att beställa här. 
Vi ser fram emot detta nummer väldigt mycket och tycker att den härliga framsidan ser riktigt lovande ut. 

För er som tycker att det där med jul är lite för tidigt än finns det nu ett riktigt höstmysigt nummer av Lantliv ute i butik. 
Tipsande kramar från oss! / Fiffiga Systrar

14 kommentarer:

Linda sa...

Ja DEN är ett måste!

Ha en skön dag!

Linda

Helly sa...

Men sicket bra tips! Har väl läst Lantliv nån enstaka gång och som stadsbo kanske inte känt mig helt hemma i tidningen. Men detta nummer pratar direkt till mig!! :) Tack!

Suz sa...

Älskar också Lantliv! Lånar den av min mamma, för jag prenumererar på Isabellas. Den är också fin, men slår tyvärr inte Lantliv. Tack för tipset med Lantlivs julspecial, den kommer att bli inköpt. Jag är väldigt svag för alla inrednings- och mattidningars julspecialer.
Ha en härlig dag och tack för all inspiration på er blogg!
Kram Suzann

Fru Westman sa...

Lantliv är en riktig storfavorit hos mig! Jag har läst den sedan 2007 och varit helårsprenumerant de senaste 3 åren. Har sparat alla julmagasin från 5 år tillbaka. Denna tidning är ett måste! :)

Kram Linda

Hildas hem - Sofia sa...

Den där tidningen är underbar! Den får det nog bli som lite julinspiration framöver :)

Jag önskar er en härlig onsdag!
Kram Sofia

ELINAS inspiration sa...

Tack för tipset! Gillar också Lantliv väldigt mycket. Min mamma prenumererar på den så det bläddras friskt i den när vi är hemma hos mina föräldrar :)
Ha en fortsatt bra dag!
Kram Ann-Sofie

Gunillasljusglimtar sa...

Oja den måste bara finnas den tidningen! Ha det gott ni söta systrar...Kram Gunilla

Elin sa...

Oh nej, inte jultidningar redan, har ju inte hunnit med hösten än!!! I vanliga fall älskar jag när julen kommer till butiker och tidningar men inte i år, kan det bero på att hösten varit så mild så jag inte riktigt hunnit med i svängarna i år?

Fick julnumret av Drömhem och trädgård i brevlådan förra veckan, men den får ligga oläst ett tag till...

Ha en finfin dag!

Anonym sa...

Jag prenumererar inte på Lantliv, men jag brukar köpa den ibland... Det får nog bli en tidning till helgen... tack för tipset.

Kram Birgitta

Ninette sa...

Bland det bästa som finns är jultidningar tycker jag! Jag riktigt frossar i dom, har sparat många års julex av Boligliv och njuter av dom år efter år :)
Du frågade i min blogg om vad jag använder för lim när jag limmar glitter - helt vanligt trälim! Lite sådär man tager vad man haver, och just trälim (som vi alltid har hemma, vi renoverar) funkar suveränt till det mesta och håller hur bra som helst.

Aquilejans sa...

Älskar också alla julnummer som kommer ut:-)
Då blir det att springa till affären snart och shoppa härliga tidningar!

Maria sa...

Hej. Hade tjejkväll häromdagen och bjöd på era chokladmaränger http://mariacn.blogg.se/2011/october/utkast-okt-22-2011.html. Tack för tipset :)

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Köper den alltid när jag är i Sverige, har in te hittat den här än. men den julutgåvan skulle jag GÂRNA haft!!
Klem Anna

Generic Cialis sa...

Denna tidskrift det är bra! Det är till stor hjälp när jag letar efter något nytt att laga mat.