lördag 19 november 2011

Fiffiga Systrars önskelista - gnistrande julpyntVi systrar älskar som bekant julen och är helt galna i vackert pynt och härliga inspirationskällor.
Ett ställe som vi gillar lite extra att ströva runt på är inredningsavdelningen på Åhlens. Särskillt så här när advent står för dörren.
Det finns så mycket fint i deras vinterkollektion och vi skulle vilja ha allt!!
Tyvärr är viljan större än plånböckerna men det är en glädje i sig att bara strosa runt och låta sig inspireras bland alla renfällar, gosiga plädar och bling bling till granen.Ja det där med granpynt är vi lite svaga för och i år finns det så mycket roligt att välja på, ballerinor, bilar, ugglor och roliga kulor.
 Vi har valt ut några favoriter som vi fastnat lite extra för och som gärna får flytta hem till oss nu på en gång. Vi gillar frostigt silver som glittrar och skimrar i stearinljusens sken... Den lilla ballerinan är hur söt som helst tycker vi! Den får gärna dansa i våra granar i jul.
Härligt färgglatt är en liten frisk fläkt tycker vi och jublar över den söta lilla bilen, renen och de fantastiska kulorna. Sådant här pynt påminner om vår mormor och morfars julgran så vi har blivit lite smått förälskade..

Bilen, ballerinan och den lilla skimrande renen är våra favoriter och ska med största sannolikhet få flytta hem till oss över jul.
Vår önskelista kommer att bli lång i år..

Vi hoppas att ni får en riktigt härlig lördag!

Glittrande önskekramar från oss!  Fiffiga Systrar
Produkterna finns att köpa på Åhlens.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Gomorron systrar,javisst finns det så mycke fint men mycke kan man ju göra själv oxå...;)) Eftersom min jul ska gå i vitt/rött så funderar jag på att sy vita hjärtan till granen och med röda kulor till blir det nog fint...;))) KRAAAM på er och ha en ljuvlig dag!!

Sabelhagens Olivlund sa...

Så fina julkulor! Jag skulle vilja ha dem alla. En liknande ren valde sonen ut på Nk's rea förra året, så en silvrig ren och en guldig ren hänger på paradplats i granen:)).
Ha en fortsatt skön helg.

Aquilejans sa...

Det var mycket fina saker på önskelistan, I hope your wishes come true;)

Johanna Stålros sa...

Så fina gnistrande kulor!!! Ugglan skulle jag bra gärna vilja ha.....Kram på er/ Johanna

OYB sa...

Vilken härlig blogg ni har! Ska fortsätta läsa mig neråt nu och få lite julinspiration!

Petra / Popetotrora sa...

Ja, jag måste nog kika på Åhlens efter lite fint pynt. Var på IKEA idag men blev inte alls imponerad av deras julpynt. Köpte inte en enda grej. Ja, inte en enda julgrej alltså, så klart fick jag med mig typ ett ton andra saker (som alltid när man är på IKEA).

LOTTAS HOME sa...

Såååå mycket härligt pynt!
Hoppas ni har en fin helg.
Kram Lotta