onsdag 24 oktober 2012

Höstplantering i zinkbalja

Sådär! Då var det äntligen gjort!
De vackra, färgsprakande växterna som inhandlats för ett tag sedan... som stått så tålmodigt och väntat... har äntligen fått sin plats i den stora zinkbaljan vid husknuten.

Färgerna går i lila, vitt och grönt med inslag av lite orange i form av pumporna. Det blev ett alldeles lagom färgsprakande och välkomnande arrangemang.

Baljan är ganska stor och växterna räckte inte riktigt till... det ser ju så mycket ut när man står med dem i affären.  Första tanken var att åka och handla fler växter för att fylla ut krukan. Men vi valde istället att dekorera den tomma platsen med grön och härlig mossa och för att fixa till det lite extra band vi ihop ett hjärta utav fyra kvistar murgröna från trädgården.

Det som saknas nu är en fin ljuslykta att tända i arrangemanget... och kanske en liten ljusslinga att fläta in bland växternas grenar och blad... Då blir det sådär alldeles extra stämningsfullt!

Njut av hösten kära vänner och ha en fin kväll!

Jordiga blomsterkramar! // Fiffiga Systrar

5 kommentarer:

Kia sa...

Blev toppen fint!!

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Johanna sa...

Jag tycker nästan det var bra att växterna inte riktigt "räckte till". Det var jättesnyggt med mossan och hjärtat. Önskar att jag hade ett lika fint arrangemang utanför min dörr. En mindre variant skulle nog få plats på trappen.

Bara Sara sa...

Toppenfint!! Extra mysigt när man har dem i en balja eller nåt annat ”funktions”o”dugligt” om ni fattar vad jag menar!

MirEll sa...

Fantastiskt fint! =)

Anette Ryan sa...

Vilket härligt höstarrangemang ni fått till. Så snyggt!
KRam Anette :-)