måndag 21 januari 2013

Att inspireras..


Att inspireras.. 
Vi inspireras av fina bloggar, härliga tidningar och fina nya material..
När nya Pandurokatalogen dimper ner i brevlådan hittar vi garanterat inspiration.
Nu har vårens exemplar kommit och den är såklart fullproppad med nya smarta pysselmaterial, vackra bilder och inspirerande pyssel.Vi sjunker ner i fotöljen och bläddrar sakta igenom den, markerar det vi vill ha och låter oss fyllas av trevlig pysslig inspiration..

Vad inspireras ni av?

Hoppas ni har det bra där ute. Vi är snart insnöade här på östkusten..

Trevlig måndag önskar vi er..

Inspirerade kramar från oss! / Fiffiga Systrar

5 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Ja, jag kan inte annat än att hålla med. Böcker, tidningar etc. inspirerar. Men bäst av allt är nog alla härliga bloggar. :)

MammaElva sa...

Bloggar, tidningar, filmer och vänner :)

Lena Nordin sa...

Så härligt att ha någonting nytt att bläddra i!

Jag inpireras av framför allt böcker, tidningar som man kan bläddra i, men även bloggvärlden är otrolig, man kan fastna i timmar :)

sveas punkt. sa...

Just nu är jag väldigt fylld med inspireation sedan förra veckans Formex mässa, storstadsbutiker och streetmode. Men vanligtvis inspireras jag mycket av instagram, bloggar och tidningar!
Önskar er en fin måndag! Kan nog inte kalla mig för insnöad för uppe hos mig i Sundsvall hör det väl till att det är mycket snö men med minusgrader som kryper långt under 10 då blir jag less och håller mig inne! //Sandra

HannasHörna sa...

Hej! När vi fick pandurokatalogen häromdagen tyckte vår 6- åring att vi skulle sätta oss ner och läsa den tillsammans så att vi skulle få inspiration till lekstugan som vi håller på att bygga. Gulligt va?!