onsdag 2 januari 2013

Månadens Pyssel - Vinterfest

Decembers pysselutmaning var temat vinterfest. Av förklarliga skäl var det inte så många som hann vara med denna hektiska månad men några härliga vinterfestpyssel har vi fått in.
Vi presenterade temat vinterfest genom att visa hur man viker egna gnistrande bordsdekorationer eller placeringskort i form av stjärnor.

Lopplisa bjöd oss på en ljusstake på flera vis. Enkelt och smart visar hon hur man med hjälp av ett vinglas och en värmeljusstake från IKEA kan fixa ihop fina ljusstakar till festdukningen.


Karin visar oss hur man virkar fina servettringar.Susanne visar oss hur man fixar en fin vintertavla. med snö i 3d effekt.


Återbruk av Åsa bidrog med en vacker ljuskrans att dekorera bordet med eller varför inte ställa ute på altanen och hälsa gästerna välkomna med.Återbruk av Åsa bidrog även med festpaket inslagna med tapetrester.


Ja det var faktiskt alla bidrag från den här gångens Månadens Pyssel.
Tyvärr hann eller ville inte fler vara med men vi hoppas på mer bidrag i Januaris tema som presenteras inom kort.

Vi vet också att bidragen skulle ha presenterats innan nyår men ack...
Ibland händer det viktigare saker som gör att vissa saker blir aningens försenade.

Den här gången kom det en liten bebis  och rubbade allt ur balans..

Elin har fått en liten Wilmer.
1/1 2013 kl 23.08 anslöt han sig till släkten..

Vi är lyriska här i familjen och kan knappt vänta tills vi får snufsa på den lilla prinsen.

Vi hoppas att ni hade en riktigt fin Nyårsafton och att början på året startat riktigt fint!

Kram från oss! / Fiffiga Systrar
13 kommentarer:

Susannesblogg sa...

grattis Elin! Såg ni inte mitt bidrag som jag lämnade in till vinterpysslet

Susannesblogg sa...

två bidrag skickade jag med

Anonym sa...

Grattis! :)
// Caroline

HönaPöna sa...

Grattis till den lille familjemedlemmen!
Ser fram emot januaripysslet...!

Återbruk av Åsa.Li sa...

grattis till tillskottet:-) Längtar också till nästa utmaning.-)

Catarina sa...

Ett jätte GRATTIS till lille Wilmer!!!!!
En liten bebis bättre kan väl året inte börja :)

HannasHörna sa...

Jag hoppas vara med i nästa utmaning! Kram

Karin sa...

Ett jättegrattis till bebisen och ett gott nytt pysselår :) Jag hade också lämnat ett bidrag (men jag gjorde kanske fel) det var lucka 11 i min julkalender, virkade servetringar. Får försöka fixa till någonting till nästa gång istället, ha det bra Karin

Unknown sa...

Åh GRATTIS till bebben,sååå mysigt....:)))
Ha en härlig dag å hälsa syster....
Kram från mig!!

MirEll sa...

Stort grattis till lille Wilmer och hans familj. I min närmaste bekantskapskrets föddes det två små bebisar precis innan nyår och jag är sååå avundsjuk. =)
Fina festpyssel, för egen del infann sig varken tiden eller inspirationen men bättre lycka nästa utmaning förhoppningsvis.

lopplisa sa...

Gratulerar tillökningen!!! Förstår att pysselutmaningen kom i bakgrunden!! :) Tidigare har jag pysselutmanat veckovis hos Klockarbarn, något som tog en naturlig paus för stunden. I dagsläget passar det mej perfekt att "bara" pysselutmanas månatligt en tid. Jag har så mycket annat som pockar på, på idéfronten ändå. Det ska bli spännande att se vad nästa utmaning handlar om! God fortsättning!

Winter to be... sa...

Hej hej! Ser att mitt lilla bidrag inte heller kom med. Hade pysslat lite till min nyårsdukning. Inser också att min kommentar om det gått upp i rök. Då är det kanske inte heller konstigt att ni inte hittade åt det... Jajja bättre lycka nästa månad då. Grattis till det lilla livet, så härligt!
//Hanna

Elisabeth sa...

Hej, tycker verkligen om er blogg, man hittar alltid något roligt, fint och inspirerande. Tänkte bara påpeka att det är svårt att se texten i bloggarkivet och kategorierna när texten är röd på den rödrutiga bakgrunden. Nu ska jag göra en en tågslinga till mitt syskonbarn, kram Elisabeth