tisdag 19 juli 2011

Visby Glass!


Att besöka Visby när vi är på Gotland är ett måste varje år! Den här staden är helt magiskt charmig med sin ringmur och alla små affärer! Dessutom är den bedårande vacker med alla rosor överallt. Visby kallas även rosornas stad, visste ni det?
Varje år är också ett måste att äta glass! Visby glass säljer fantastiskt god egengjord glass i massor av smaker och utförande.


Glassmenyerna är inte nådiga och ni må tro att man blir mätt! Det är som en hel middag.


Mumsigt eller hur!?


Har ni inte varit i Visby någongång tycker vi absolut att ni ska åka dit! Det är den absolut härligaste sommarstaden enligt vår mening!
Hoppas ni får en härlig tisdag!

Glassiga VisbyKramar från oss! / Fiffiga Systrar


6 kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Mmmmmm, jag blir otroligt glassugen när jag ser detta. Och vilken vacker meny de har. Jag har varit i Visby men missat detta glassparadis. Det får bli nästa gång :)

Jag önskar er en härlig dag!
Kram Sofia

Sara sa...

¡Visby!siempre he querido ir allí me encánta desde que era muy pequeña cuando descubrí a PiPi Calzaslargas,creo que se puede visitar la villa Kunterbun?,el lugar siempre me gustó mucho.Quiero ir con mis hijos algún día.Gracias por recordarme Visby,aunque no sabía que tenían helados deliciosos.Saludos desde España.

Kamilla sa...

Det ser supersmarrigt ut! Jag har varit på Gotland en gång och jag älskade verkligen Visby och hela ön.

Ha det gott! Kram

LyckligaPraliner ♥ sa...

Jag har varit på Gotland två gånger men det var alltför länge sedan. Jag var för ung och dum för att uppskatta allt det vackra. Dum kanske var att ta i men helt klart för ung iaf. Jag minns att det var vackert men jag skulle uppleva det så mycket mera om jag var där nu. :)
Ann-Louise

Johanna Stålros sa...

Mumsfilibaba...härligt att vara på Gotland. kram Johanna

Anonym sa...

Oj, vad glasssugen jag blev och jag som bara har pinnglass i frysen...

Kram Birgitta