tisdag 25 oktober 2011

Presentinslagning - Lycka är att ge


Paket, paket, paket! Visst är det härligt med presenter? Vackra papper, fina band och härliga dekorationer och så spänningen i att inte veta vad som ligger i.. 
Lika underbart som det är att få ett fint paket lika kul tycker vi det är att få ge bort. Vi tillhör den där skaran som på julafton sitter och nästan glömmer bort våra egna paket för att inte missa minen på de vi ger till. 
Sedan ska vi absolut inte framställa oss som några helgon som bara vill ge och bara vill göra andra glada hela tiden... Vi ääälskar ju självklart att få också och myser ordentligt när vi har paket framför oss.


Att ge bort ett fint paket blir extra roligt tycker vi. Det visar att man tagit sig tid till att riktigt skämma bort personen i fråga och bortskämd tycker vi att alla människor förtjänar att få känna sig ibland. 
De här paketen är inslagna i ett och samma papper men med olika dekorationer och snören. Det ena paketet fick ett lite skirt och skimrande yttre med pärlband och frostiga hjärtan. Det andra blev lite mer rustikt med ett rosenbladshjärta som blickfång.
 

Det kan även vara roligt att slå in själva innehållet i fint silkespapper och sätta en liten dekoration. På så vis blir det en liten extra överraskning plus att paketet känns riktigt lyxigt.

För mer tips på fina paket klicka här

Vi hoppas att vi kan locka fram ett eller två leenden när dessa paket dimper ner i mottagarnas brevlådor.

Pappersprassliga kramar / Fiffiga Systrar


11 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Vackra paket med en tanke är ju lycka! Jag fotar vackra paket och sparar bilderna. När jag själv ger bort presenter vill jag också att det ska var fint. Det är ju nästan hela nöjet, att även paketet ska skänka glädje :) Jag fick det vackraste paket för en liten tid sedan och det var underbart. Jag kallade det mitt Lyckopaket och kände att jag måste skriva ett inlägg om det. Och det gjorde jag :)

Ann-Louise

donkey and the carrot sa...

Hello girls!!!!!! So glad we found eachother!!! Many kisses from Greece!!!!

Love Foivi:)

Fru B sa...

Håller med om att lycka är vackra paket. Man mår så bra både av att framför allt ge men även att få vackra paket. Lycka för mig är att ge och då inte nödvändigtvis paket. Små överraskningar i form av upplevelser är också kul, en helkväll med mat och sedan bio eller teater t ex.

Anna Vattenkanna sa...

Att slå in vackra paket är en konstform och jättefina tips ni ger idag. Det är annat än de stora butikskedjornas pappkartonger som de brukar skicka med. När jag var ung, hihi, och jobbade i butik så var det andra bullar som gällde. Vi slog in riktiga paket med både silkespapper, snyggt presentpapper och rosetter och krullade band i lååånga banor. Hå hå, ja ja.

Kram Anna Vattenkanna

Vilmas Hus sa...

Vilka underbara paket!! Håller helt klart med er, är något alldeles att få ett paket där någon lagt ner lite tid och sin själ för att få fint! Och inte minst är det ju så kul att pyssla själv! Kanske är jag den lyckliga som får ett av dessa fina paket?=) Den som väntar på något gott...

Kram på er!

Louise Backskär sa...

Å så fina de är! Till och med jag, som inte i vanliga fall är så fötjust i lila, tycker att de är superfina!! Mottagaren/na kommer att bli lyckliga, vilken omtanke med denna inslagning!

Kram

Jenny sa...

Oj vad fint!

Allt och/eller Inget sa...

Mottagarna kommer garanterat bli överlyckliga av sådana vackra presenter. Fiiiiint! Kram

Petra / Popetotrora sa...

Helt rätt! Att få paket är kul, men att ge bort dom är ju minst lika kul. Speciellt om man lägger lite extra energi på själva inslagningen.

Ha det fint, ni fiffiga systrar! :-)

Helly sa...

Hallå Fiffiga Systrar. Vad glad jag blev att ni hittat till min julblogg! Då hittade jag ju er.

Vicka fina paket ni har på bilderna. Sånt där älskar jag. Spännande att se vad för fiffiga saker ni ska ta er för till jul! Vi ses! :)

Kram!

viagra online sa...

Så härligt mönster! Du vet att min flickvän älskar att skapa saker som detta så jag ska skicka henne denna länk. Håll delning.