lördag 19 maj 2012

Bröllopsyra - En bukett i rosa och vitt

 Blommor! Älskade blommor! Vi älskar blommor och tycker att de är ett måste vida alla fester och högtider!
 Till bröllop är det så fantastiskt med blommor! Brudbuketten höjer verkligen hela känslan och utseendet... Alla helst om det är blommor som stämmer överens med bruden eller brudparet. Underbart härligt är det ju om favoritblomman finns med!

Vi båda älskar rosa och vitt, därför blev valet av blommor till Bröllopsyran inte helt förvånande just i tonerna av mjukaste rosa, vitt och aningen grönt.

Vi valde att använda färdiga buntar med rosor, ranunkel, prärieklocka och gerbera samt en kruk-hortensia från den lokala blomsterbutiken. Detta tillsammans med lite av trädgårdens blommor kändes som en bra kombination.

Formen på vår bukett valde vi att göra mjukt rund, som en boll. En maffig bukett som ändå inte tar alldeles för mycket uppmärksamhet från bruden.

Blommorna hålls samman med floratejp och för att dölja den fula gröna färgen är bukettens stjälk lindad med spetstyg som fästs med två nålar med pärlor i toppen.

 Vi älskar ranunkel! Det är en så mjuk och fin blomma!! Den blomman i kombination med de andra blommorna tycker vi blev underbar! Vi ville att buketten skulle utstråla romantik och sommar och det känns som att vi lyckades med det.
Fiffigas Brudbukett är rund och mjuk, rosa och vit.
Vilken är Din drömbukett?

Idag vill vi också passa på att presentera vinnaren i den superlyxiga tävlingen om ett egendesignat hårsmycke/koaff.

Vinnaren är:

Stort Grattis till Dig!

Med denna bukett önskar vi er en helt fantastisk lördag! Hoppas solen skiner på er ALLA!

Rosaskimrande blomsterkramar! // Fiffiga Systrar

10 kommentarer:

Frostrosor sa...

Åh, vilken underbar bukett! Jag hade en rundbunden bukett när jag gifte mig (10 år sedan) och det var rosa och ljusgula rosor i den. Tyckte så mycket om den, den blev precis som jag ville ha den.

Louise Backskär sa...

HELT UNDERBAR BUKETT!! Så otroligt vacker!! Kan inte sätta ord på hur fin jag tycker att den är! Rosa och vitt riktigt fint.

KRAM

Annika GW sa...

Brudbuketten är nästan det viktigaste och rosor ska det vara i tycker jag! Helt underbar bukett! Man blir verkligen yr av allt fint ni visat hittills! / Annika

Fröken Tindra sa...

Underbart vacker och söt bukett! Precis mina färger! =0)
HA en skön helg!
Kram!

Camilla sa...

Jättefin bukett! Riktigt fina färger och blommor. Fint med spetsen också!

Hildas hem - Sofia sa...

Jättevacker bukett. Rosa är ljuvligt! :)

Kram Sofia

PS. Hur går det med bilden? Jag behöver den snarast möjligt om jag ska hinna få med den.

Stina sa...

Underbara bilder och färger.:-) Kram

Aquilejans sa...

Fantastisk bukett, vad duktiga ni är!
Ha en skön söndag!
Kram

Unknown sa...

Hej sötingar!
Åh vad jag gillar er bröllopsyra!! Givetvis Away:en hann jag inte med:-(, men jag glädjs med vinnaren istället. Grattis!
Alla blommor...så vackert. Är det en sak jag bestämt sen måååånga år tillbaka, så är det att grundblomman ska vara näckros! Jag älskar dom och det är sommar för mig!! Så till dekoration kommer det fiskas näckrosor hej vilt nästa år:-)

ser fram emot nästa inlägg:-)
Kram på er!

mamsi sa...

Så otroligt vacker!!!!!
Kramis