torsdag 16 juni 2011

en hjärtlig historia...


Om ni minns så berättade jag att jag sydde ett litet hjärta den dagen systra mi och jag var vid hennes torp. Det är klart nu... det blev några fler. Det visade sig att jag fann broderande och knåpande som ren terapi för själen så jag har sytt hjärtan så fort jag behövt varva ner. 
 

Så med spetsar och fantastiska tyger från panduro hobby har jag lyckats knåpa ihop flera stycken små hjärtan med olika utseende och budskap.


Mina små underbara brorsbarn fick syn på mina hjärtan och ville ha varsitt. De fick välja tygerna själva och så broderade jag in deras namn. De har dock inte fått de än så de frågar otåligt så fort de får chansen..


Sedan gjorde jag ju naturligtvis ett till min lilla prins så klart. Det fick broderat just.. prinsen.. passande va?! :-) Det pryder numera hans säng och det blev superfint. Ska visa er det en annan gång.Tänk vad härligt det är att skapa. 

Nu ska prinsen och jag ta en tur till lilla farmor och bli bortskämda..

Hjärtliga kramar till er idag!   /Emelie  Fiffiga Systrar

9 kommentarer:

Tina sa...

Så fina hjärtan! jag kunde se ett räd med härlig sommargrönska och alla hjärtan hängandes i...ett kärleksträd, så lovely!
Skapandet skulle jag inte kunna leva utan, det vore omöjligt!

Ha en fin torsdag/kram Tina

Fiffiga Systrar sa...

Vilken härlig idé med ett hjärtan träd! Kanske man skulle fixa ett och lägga ut här.. Ha en härlig dag Tina! kram emelie

Kamilla sa...

Jättesöta hjärtan! Jag vill också ha, precis som dina syskonbarn:) Vad glada de kommer bli! Kram kram

Helena sa...

Åhh så fina de blev!! Elliot och Milla har pratat så mycket om "sina" hjärtan och blev så glada nu när de fick se dem färdiga. Så söt och go du är som har gjort till dem. Tusen tack!
Kramis // Helena

Fiffiga Systrar sa...

De ska få de så snart som jag ser trollungarna!Det var bara mysigt att sy dem! Kraaama och pussa de från mig! kram til dej

Elin - LJUVA HEM sa...

Jättefina hjärtan! Och verkligen härliga tyger! Jag har ju också gjort lite hjärtan och blev precis som du, överraskad av hur skönt och rogivande det var! Nu blir jag sugen på att göra igen. Har både tyg och spets hemma - så det är egentligen bara att sätta igång! Tack för inspirationen =).

KRAM Elin

Fiffiga Systrar sa...

Tack snälla du! Ja du har ju oxå superfina hjärtan! Jag undrar om det är formen som gör att det är så kul!? :-) Kram till dej!

Malin på pastill.nu sa...

Vilka fina hjärtat, och vad gulligt att brodera på dem!

Fiffiga Systrar sa...

tack kära du!