lördag 11 juni 2011

Loppisfynd!


Jag är lite av en loppisnörd. Eller kanske en rätt så stor loppisnörd när jag tänker efter.. :)
Gamla saker som skvallrar om en tid för länge sedan är något som kan få mitt hjärta att slå extra slag. Det är en särskilld känsla med sånt som har en historia bakom sig. Jag brukar sväva iväg i tankarna när jag tittar på ett sånt föremål och måla upp en hel atmosfär och miljö som burken eller vad det nu är har varit i förut.


Det blir nästan som en sport att förska hitta fina grejer bland allt skräp på loppisen. Hittar man ett fynd är lyckan gjord! :)
Några av mina loppisfynd får samsas med kokböcker på en hylla i köket. Jag gillar som ni redan vet öppna hyllor..


Nu är det ju loppissäsong och ni kommer garanterat få läsa mer om loppisfynd här på fiffigasystrar! Systra mi och jag är nämligen precis lika loppis tokiga!


Hoppas nu att ni får en fortsatt härlig helg!

Loppiskramisar  / Emelie   Fiffiga Systrar


12 kommentarer:

LOTTAS HOME sa...

Hej!
Vilka fina loppisfynd. Ääälskar den gröna vågen, den hade jag gärna haft i mitt kök, ler. Jag är ganska ny på loppis, men hoppas hinna med några fler besök i sommar.
Ha en fortsatt härlig helg!
Kram Lotta

Fiffiga Systrar sa...

Hej Lotta! Ja den är superfin! Färgen är fantastisk! Du kommer säkert fastna i loppisträsket när du väl får blodad tand! Dt är superskoj! Detsamma till dej! Kram Emelie

A House With A View sa...

Verkligen suuuuperfina loppisfynd!!! Vågen är ju bara hur charmig som helst!!! Burken ser ut som en plåtburk, en liknande hittade jag i min mormor och morfars gamla uthus, älskar den!!

Ha en finfin söndag!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Fiffiga Systrar sa...

Burkarna är i plåt! Jag har lite burkdille så det har blivit en del genom åren! Det är ju superkul när man hittar saker från släktingar! Önskar dig en fin dag! Kram Emelie

Kamilla sa...

Loppis är bäst! Jättefina saker du fyndat. Den mintgröna vågen är underbar. Nu hoppas vi på många härliga fynd i sommar va?! Ha en fin kväll! Kram

Systrarna Hjertén sa...

Samma här och plåtburkar är jag helt gaaalen i!! ;D

Mvh
Frida

Fiffiga Systrar sa...

Det hoppas vi verkligen på Kamilla! :) Tack detsamma!
Frida! Härligt att jag inte är ensam om denna åkomma!! ;D

Himlavit sa...

Hejsan, Vad kul att ni vill vara med i min utlottning. Jag trodde den skulle gå lika bra som sist men jag hade lite fel så har valt att byta pris till ett presentkort värde 200 kr till min butik =) Då har ni möjlighet att välja pris själva istället. Ni är självklart med men kika gärna för mer info =)

Fina loppisfynd ni gjort =)
KRAM Tessan

Malin på pastill.nu sa...

Härliga loppisfynd. Jag har en exakt likadan våg fast helgul. Eh, ja och då är den ju iof inte exakt likadan men men ;-) Har fått den av min farmor.

Tack, det var snällt sagt om Tingeling :-) Har slagits med den där marsipanfiguren i flera timmar och ändå vägrar hon se ut som jag vill, jäkla typ!

Fiffiga Systrar sa...

Fröken Pyssel: Ha ha! Nä inte exakt men nästan! ;D Jag står fast vid att det var en riktigt söt tingeling! Men förstår hur du menar med bilden i huvudet. det kan vara riktigt störande när man inte får till det så som man tänkt det! kram till dej!

Al sa...

jättefina loppisfynd!

Anonym sa...

Hej, vilken underbar blogg ni har!! Jag älskar loppisar. Har ni några bra tips på bra loppisar eller auktioner i Göteborgsområdet?