söndag 5 juni 2011

Mammas fina hissgardiner..I dag sitter jag hemma med en sjuk son istället för att vara på ett helmysigt treårs kalas och äta smörgåstårta och blå prinstårta.. Tycker riktigt synd om mig själv i skrivande stund.. men.. För att pigga upp mig själv satte jag  mig här vid bloggen som ju fungerar som en c-vitaminschock för mig.
Blir alltid lika glad av att läsa era gulliga kommentarer. Det värmer.

Tänkte att jag skulle dela med mig av min mors väldigt fina hissgardiner som hon (naturligtvis) sytt själv. De är superfina och skyddar mot solen utan att stänga ute ljuset helt.


 När solen gassar på är det bara att lossa på rosetterna så rullas de ner.
Visst är de fina? Nu ska jag försöka njuta en stund av att lilla sjuklingen sover och att hund och man är på kalas, hela huset för mig själv... men den där smörgåstårtan och prinstårtan liksom stör där bak i bakhuvudet.. får väl ta mig ett knäckebröd och hoppas på att det kommer hem en liten "doggybag" till mig! :-)

Hoppas ni har en fantastiskt härlig söndag!

kram / Emelie    Fiffiga Systrar


Ps. Om ni tycker att det varit lite aktivitet från Elin här på sistonde så är det för att hon just nu sitter på en sandstrand på Sicilien och dricker paraplydrinkar.. jag är inte ett dugg avundsjuk.. 

2 kommentarer:

Stina sa...

Nä avundsjuk...vad är det?;-)

Så vackra gardiner hon har gjort. Verkligen!:-)
Kram Stina

Fiffiga Systrar sa...

Ja visst är de fina! Tack för din gulliga kommentar! Ha en härlig sommarkväll! Kram Emelie