fredag 22 juli 2011

Ett sommar farväl..


Vi har tagit farväl av vårt älskade Fårö och befinner oss nu på fastlandet igen.. Det är samma snyftande (läs storbölande) visa varje sommar.
Att ta farväl av mormor och morfar och den fantastsika omgivningen är riktigt hjärteskärande. På något sätt så känns det här stället som hemma och det är här våra själar får riktig ro.  Barfota lunk, långa promenader på kalkstensvita vägar, havets mäktiga oändliga närvaro och friden.
Hemma finns ju allt det där som måste göras, det dyker på en så fort man öppnar dörren. Känns det igen?Något som alltid känns lika bra är att vi i allafall har med oss massor av fina varma sommarminnen hem. De ska vi stoppa i en burk och ta fram när snön viner utanför fönstret och vi längtar lite extra efter sommaren och Fårö. 


Tack för denna gången fantastiska ö, vi ses kanske till hösten!

Eftersom vi alltid tar tusentals bilder när vi är på Gotland så kommer det säkerligen smyga in ett och annat inlägg från Fårö ändå!

Hoppas ni har det bra kära läsare!
Somriga åskkramar från / Fiffiga Systrar

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

ja visa gärna mer bilder- så himla fint på fårö!!! vilka fina bilder, särskilt det på hunden med pinnen. kram J

Kamilla sa...

Jag förstår att det känns vemodigt att lämna ett sådant paradis... Men ni får njuta av sommaren hemma ett tag till! Vackra bilder. Ser härligt ut där ni sitter vid vattnet. Fredagskram

Anonym sa...

Lite vemodigt är det, men ni har underbara minnen med er hem...

Kram Birgitta

LOTTAS HOME sa...

Hej vänner!
Förstår sorgen över att lämna ert paradis, men många härliga minnen har ni säkert med er hem.
Hoppas ni får en mysig helg hemma igen!
Stor kram Lotta