tisdag 27 september 2011

Lådor fulla med pyssel!

Jag är lycklig ägarinna till två små skattkistor! Alltså... det är ju inga vanliga skattkistor med guld och diamanter (hade ju faktiskt varit trevligt) utan det är två skattkistor fulla av en massa smått pyssel! 

I mina två lådor finns en hel massa fint att dekorera till exempel kort, paket och gå-bort-presenter.  Färgsprakande, glittrande, galna, stilrena och inbjudande ligger alla grejer fint indelade i små fack.

 Den ena lådan är fylld till bredden av blommor i tyg, papper, plast, gummi. Här har även ett fint pärlband sin egen plats. Jag har delat in allt efter färg... tycker det är enklast så. Då är det bara att plocka efter det färgtema man pysslar med just då. Det behövs inte så mycket tid till att leta...

 I den andra lådan trängs en färgexplosion av brads, pins, charms, tags (som de nu så fint heter) och en massa andra fina dekorationer... fjärilar, hjärtan, roligt formade gem, små klädnypor, knappar... Det mesta man kan tänka sig faktiskt. Trots det behöver jag alltid mer... Jag får aldrig nog! Tycker det är så roligt!

Jag har två lådor ännu så länge men jag skulle verkligen behöva fler. Allt får inte plats!

Drömmen är ju självklart att kunna ha allt i burkar på fina hyllor, men då jag ännu inte hunnit fixa till mitt blivande pysselrum är dessa lådor perfekta. De tar lite plats och är lätta att bära med sig till köksbordet som är den plats jag använder till att pyssla. För tillfället har jag allt mitt pyssel i lådor och kassar... allt för att kunna underlätta transport fram och tillbaka. Men SNART så! Snart har jag nog mitt pysselrum! Lådorna kommer dock att finnas kvar för de är så himla smarta!

Åh vad pysselsugen jag blev! Det kanske kan hinnas med något idag... vem vet?!

Supersoliga pysselkramar! / Elin   Fiffiga Systrar

17 kommentarer:

Louise Backskär sa...

Ja jag håller verkligen med dig, ser verkligen inbjudande ut att sätta sig vid köksbordet och tokpyssla när sakerna är så bra sorterade. Det är liksom lättare att komma på roliga pyssel då. Ligger allt i en enda röra är ideerna som poppar upp lika röriga. =)
Hoppas ditt pysselrum står klart snart!
Kram på dig

ELINAS inspiration sa...

Å så underbart och så avundsjuk jag blir på alla dessa små fina pysselsaker. Verkligen jättesmart med de lådorna, särskilt när man inte har något pysselrum. Tack för tipset!

Ha en finfin tisdag!
Kram
Ann-Sofie

Sara sa...

Sí,yo también creo que son cajas de tesoros llenas de pequeñas cositas que sirven de detalles únicos en ropa,regalos,sobres...
Saludos de Sara.

Elin sa...

Åh vad härligt mycket pysselsaker du har, perfekt att ha det i små lådor för en överblick.

Man blir riktigt pysselsugen...

Sandypants sa...

Superbra tips på förvaring för alla dessa småsaker man har överallt, blir nog något liknande för mig då jag inte heller har något pysselrum, allt ligger spritt runt i lägenheten där det får plats! Satsar på att skaffa ett fint vitrinskåp där jag ska kunna samla alla mina små och stora skatter här hemma ;-)
Kramar!
/Sandra

Johanna Stålros sa...

jag gillar att bara sitta och kolla i mina liknande lådor- där mina fina pärlor ligger....verkligen små skatter som ligger där och skimrar! Man kan inte få för många lådor- eller hur? Kram Johanna

Marthina, Holmbytorp sa...

Fiiiiint! Vad sugen man blev på att pyssla nu :)

Anonym sa...

Oj, så pyssel sugen man bli, har inte riktigt börjat att greja inne, men det kommer...

Kram Birgitta

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad härligt med såna pyssellådor. Det kliar verkligen i fingrarna och jag skulle vilja gräva där i. Det är så roligt att pyssla när man har saker med ordning och reda

Kram Teres

Lilla Majken sa...

Kan tänka mig att det kommer att skapas mycket fint av alla dessa små pysselsaker. Min skrutta fyller år på torsdag så det blir lite knapert med tid att göra en vimpel, Men har ju en liten pojk som fyller år i november.

Kramar Therese

Kanel & Cayenne sa...

Åhh, håller med! Såna där pyssellådor är underbara! Jag har själv liknande och det är så mysigt att plocka fram dem och riktigt känna hur det kliar i fingrarna av att få sätta igång med något pyssel!
Kram Jennica

erleichda sa...

this looks like a paradise for crafters : )

Aquieljans sa...

Vad fint och vilken ordning, själv inväntar jag inspiration så man kan ordna upp bland alla pryttlar som finns här hemma;)
Ha en bra dag!
Mvh Malena

Unknown sa...

Härliga pyssellådor!
Man vill inget annat än vilja börja fippla med det man ser!
Undra vad 2 härliga systrar ska hitta på:-)??

Kram på er!!

Elin (LJUVA HEM) sa...

Å, såna lådor skulle jag verkligen behöva. Varje gång jag ska pyssla föregås det av ett onödigt letande efter alla grejer. "Jag vet att jag la den här nånstans..." Lådor man blir glad av och som man nästan kan titta in i bara för att få smaka den där härliga känslan av lust. Var har du köpt dina lådor? Måste också skaffa!

Anonym sa...

Hej. Även jag som inte är van att pyssla blir riktigt pysselsugen. Så fin förvaring. Inbjudande o inspirerande bilder. Tack för det! Hälsar Sofia Linde'n.

Sandra sa...

Vad avundsjuk jag blir, de kan få plats hemma hos mig ;)