fredag 8 juni 2012

Länge leve Kokosbollen!Trots att det var ledigt i onsdags så känns det ändå väldigt skönt att det faktiskt är fredag idag.
Vissa veckor är tuffare än andra helt enkelt och vissa fredagar mer efterlängtade...
Vi håller ju hårt på det här med fredagsmys. Kokosbollar är fredagsmysets fredagsmys enligt oss. Så har det varit sedan vi var små och pappa stod och rullade kokosbollar i köket på fredagskvällarna.
Tänk vilka minnen som etsar sig fast så starkt i huvudet. Små detaljer som kanske inte låter så häpnadsväckande men som gör så starkt intryck att man kommer ihåg det som om det var igår..

Kokosbollar... så klart att de gör intryck. I barna-ögon är dem fullkomligt perfekta. Runda, lätta att äta, mjuka och fantastiskt goda..

Vi tänkte att det kunde vara kul att piffa upp dessa goda bollar med en liten skylt. Ta kokosbollen till en lite högre nivå helt enkelt.. ;) 
.

Ska det vankas barnkalas tycker vi att den här idén är riktigt kul. Hos barn går alltid kokosbollar hem... Varför inte sätta kokosbollar på varje tallrik med namnskyltar i?
Vår kokosbollsskylt fick formen av en bil och en liten namnskylt  på.

Skyltarna är superenkla att göra, vi gjorde så HÄR fast med lim istället för dubbelhäftad tejp.Barnkalas eller om du bara vill sprida ett litet budskap till någon du gillar tror vi att en kokosboll med en skylt i defenitivt blir succé.
Länge leve Kokosbollen!!

Vi önskar er en riktigt fin fredag kära vänner!

Kokosbollskramar från oss! / Fiffiga Systrar


7 kommentarer:

Galenskap och lite allvar sa...

God morgon på Er härliga systrar!
Kan inte annat än hålla med om att dessa bollar är fantastiskt goda! Supergoda i all sin enkelhet...perfekt fredagsmys och till barnkalas går de åt som smör i solsken.
Festligt med etiketter oxå....

Hoppas att ni får en finfin fredag med mycket mys!!!!
Kramelikram Veronica

House number 11 sa...

Åh, älskar dessa bollar! Och vad rolig idé med små lappar, vimplar! Festligt!
Ha en härlig fredag!
Kram Jenny

MammaElva sa...

Jag älskar kokosbollar! Fast jag är för lat för att rulla om bara jag ska äta. Då blir det kokosklump som äts med sked ;)

Ha en finfin dag! //Elin

hönapöna sa...

härliga kokosbollar... gillar fredags-skylten lite extra!

Anonym sa...

Gracias por vuestro comentario en mi nuevo blog.

Anonym sa...

Så gott med kokosbollar, gott att äta men inte lika kul att rulla.
När jag var liten så bakade jag mig trött på dom, och oftast så rullade jag 4-5 stycken och sen tröttnade, då fick det bli en tjock "chokladtårta" som jag tvingade min familj att äta upp. Inte gott, det kan jag lova.

mamsi sa...

Härliga minnen!!!!Mysigt med så fina och fiffiga skyltar!

Kramis