onsdag 29 juni 2011

Fiffiga Systrars Smultronställen - Drömstället i Vimmerby

Mitt inne i Astrid Lindgrens mysiga Vimmerby finns ett riktigt smultronställe... En skatt i form av en inredningsbutik vid namn Drömstället! Välkomnande, inbjudande, fint inredd och med personligt utvalda produkter. Så fin!
Jag var bara tvungen att plocka fram min kamera (efter att ha frågat ägarinnan såklart) och plåta överallt i butiken. Visst ser det väl jättemysigt ut!?!

Butiken drivs av två tjejer, Sofia och Camilla, och har funnits sedan november 2010.
Såhär beskriver de själva sin butik:
"Drömstället är en inredningsbutik i lantlig, romantisk stil för hem och trädgård. Shabby chick, vitt och slitet men vi försöker även att plocka in varor som passar det moderna hemmet. Det hela resulterar i en skön blandning av gammalt och nytt.
I butiken hittar du inredning, smycken, barnartiklar, presentartiklar och godsaker från många handplockade leverantörer, tex från Miljögården, SIA, All time design, IB Laursen, VÅGA, UNICA, Nyblom o Kollén , Plus design, Klockargårdens, Sockerbageriet och många fler..."


Men, tänker ni då... Vimmerby ligger ju så långt bort att jag nog aldrig kommer att kunna besöka den butiken... Vet ni vad? Det finns en lösning på det problemet, för Drömstället finns numera även som webbutik! Så även om ni inte kan ta er till Vimmerby har ni möjlighet att handla något av alla Drömställets mysiga varor. Bra va?! :-)

Hela Vimmerby är ett riktigt smultronställe för de som gillar det genuint svenska och småländska, smala kullerstengator och lågt byggda trähus. För alla barn (och vuxna) som älskar Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga mfl är det ju verkligen ett toppenbra resmål för just i Vimmerby hittar ni ju superfina Astrid Lindgrens Värld och det är väl värt ett besök. 

Har ni någon dag över i så åk till Vimmerby och glöm då INTE att besöka Drömstället!

Vimmerbykramar till er idag! / Fiffiga Systrar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket supermysigt ställe! Ska absolut klicka mig vidare till deras webbutik! Vad kul det är att ni tipsar om smultronställen! Fortsätt med det! Gillar er blogg skarpt och är inne nästan varje dag! Kram Frida

Anonym sa...

Vilket mysigt ställe, finns inget roligare än att besöka sådana butiker...
Kram Birgitta

A House With A View sa...

Oj oj så mycket uuunderbar inspiration!!! så mysig butik!!!!

Stooooooooooooor kraaaaaaaaaaaaam aka

Sofia & Camilla sa...

Tack snälla ni för de snälla orden. Det värmer verkligen. Och vi hoppas att ni alla tittar in om ni har vägarna förbi. MVH Sofia & Camilla