lördag 24 mars 2012

Dream Home Journal

Dream home journal… det låter väl det! Eller hur? Det är faktiskt precis så bra som det låter! Eller ja... det i alla fall ska bli så småningom....
För vet ni vad? Bakom detta svall av mönster och färger döljer sig en helt underbar planeringsvärld för den inredningstokiga!

Här finns en mapp för varje rum man vill skapa och inreda. Mappar i olika härliga Cath Kidston-mönster med en ficka som är perfekt för passande tidningsurklipp och andra saker man vill spara för att skapa det där lilla extra i hemmet. Hur man väljer att dela in sina kapitel  är helt upp till bokens ägare eftersom det medföljer en hel drös med färdigtryckta, självhäftande etiketter med alla rum man någonsin kan tänkas hitta i ett hem... Kök, badrum, arbetsrum, tvättstuga, barnrum, baby-rum mm. Det finns även helt tomma etiketter där man kan fylla i vad man vill om man skulle lyckas hitta ett utrymme som inte redan finns...

Till varje kapitel hör ett antal tryckta sidor där man kan rita in planlösningen och skriva upp tankar med rummet, välja färger och mönster och skriva in alla mått man behöver komma ihåg. Det är så genomtänkt och smart! Och så fint med bokens snygga utformning.

Som ni ser är just detta inte riktigt en Dream Home Journal riktigt ännu… Inte ett endaste ord är skrivet på sidorna… Inte ett endaste mått är taget… Däremot är mapparna helt proppfulla med urklipp ur tidningar... En hel massa drömmar och inredningsfavoriter ligger gömda i respektive rums finfina mapp. De bara väntar på att få komma till användning... Och snart så! Snart kommer det mätas och skrivas, klistras tyg- och tapetprover, målas färgprover och självklart fylla mapparna med ännu fler läckra tidningsurklipp! Så suveränt att ha allt samlat på ett och samma ställe!

Denna Dream Home Journal är precis lika fin på insidan som på utsidan!
Den är ju också så himla fiffig och användbar!! Helt i vår smak! Smarta och praktiska lösningar är vår melodi! Men de måste vara fina också... och det är ju denna bok. Den är ett smycke helt som den är!

Idag önskar vi er en helt underbart inspirerande lördag! 

Planeringskramar i massor! / Fiffiga Systrar

7 kommentarer:

Erika sa...

Åh vilken underbar bok! Jag får samma känsla som när jag stiger in i Syster Lycklig, butiken på Tegnergatan i Sthlm. Lantligt, rosigt, genomtänkt och ganska dyrt, hrm. Underbart med drömmar - en del förverkligar man och andra förblir just - drömmar. Kram!

Anonym sa...

Vore nåt för mig! Tänk att samla alla tankar och planer på ett och samma ställe, då kanske det blir nåt av dem till slut:)

Aquilejans sa...

Helt underbar, var kan köpa en sådan?
Kram

MammaElva sa...

Åh, en sån skulle man vilja ha! Har inspirationsmappar i datorn överfulla med vackra bilder....

Malin på pastill.nu sa...

Så jättefint!!!

Livet med portisar sa...

Vilken underbar bok, skulle va perfekt nu mitt ibland vår renovering =) Var kan man köpa en sån? Kram Tina

Silimio sa...

Verkligen en smart och vacker förvaring!