torsdag 22 mars 2012

Ett fint paket till en fin tjej!

Oj vad det är roligt att ge! Det är något av det bästa som finns!
Att hitta den där perfekta presenten, slå in den riktigt fint och sedan ge bort den!

Jag älskar ju som ni vet att slå in presenter. Jag kan sitta i timtal och pyssla med detaljer, tänka ut hur paketen ska se ut, välja papper och band... Extra roligt tycker jag det är om jag kan matcha innehållet en aning... Att pappret går i samma färgskala som innehållet till exempel. Eller rent av att presentinslagningen går i personens favoritfärger.  Det tycker jag gör att det känns genomtänkt och väldigt personligt till mottagaren. 

Det här paketet fick gå i tonerna av blått och vitt. Ett härligt mönstrat papper tillsammans med brett spetsband knutet i en alldeles vanlig rosett. Fjärilarna och kortet har jag gjort av vitt papper som blivit färgat av stämpeldynor i olika blå toner och fått detaljer av ett lite skimrande pärlband.

Ett fint paket till en fin tjej helt enkelt!
Hoppas paketet blev uppskattat av mottagaren!

Jag önskar att er dag blir lika strålande solig och varm som vi verkar få det här idag!
Underbara vår!!

Paketpysslande kramar! / Fiffiga Systrar

12 kommentarer:

MTG sa...

Lyckost den som får paket av er, systrar! Det är verkligen jättefint! Hur gör du fjärilarna? Har du någon stansmaskin som skär ut dem? Jag har en cuttlebug (den gamla gröna) som stansar ut fjärilar men inte så fina som dina! Nu fick jag lite inspiration! Min dotter fyller år snart - jag ska nog ta och göra fjärilspaket till henne! Kram!

Louise Backskär sa...

Underbart fint inslaget!! Fjärilarna är superhärliga! Lycklig är mottagaren till denna present. Tror inte den vill öppna det faktiskt. ;)

KRAM

Jenny sa...

ror säkert att det uppskattas! Superfint!
Vad fina ljuslyktor med ull, de gilla jag mycket!
Ha en fin dag, kram Jenny

Fisan sa...

titta va fint!

Jag önskar att jag kunde slå in sådär. Men när jag kommer till själva inslagningen brukar jag ha för bråttom eftersom jag lagt för mycket tid på grattiskortet...

Lite bättre planering nästa gång kanske...

hennihenni sa...

Jag gillar också att packa paket, visst är det roligare att ge något som är fint inslaget! Precis som det här paketet var :)

Victoria - My life My Love sa...

Fint fint... :)

Fröken Gredelin sa...

Riktigt fint! Själv håller jag sakta på att lära mig att göra paketen fina- tröttnade på att det såg ut som om en femåring slagit in dem:) Är ingen hejare på fjärilar fast uj vad sött det var! Jag brukar "fuska" med washitejp...

Blommiga Rutan sa...

Åhh, vilket fint paket!
Håller verkligen med dig, det är så himla roligt att slå in ett paket riktigt, riktigt fint, med vackra band, vackert papper och dekorationer.

Skön solig helg till Er båda
Kram Anncathrine

Skyddsänglar sa...

Ååh, det finns inge bättre än att få ett paket och att den som ger har tänkt på allt och gjort det så fint. Men det finns heller inget värre än att behöva öppna och "förstöra" det fina...

Charlotte sa...

Så härligt att ni inte tog det traditionella, rosa å vitt!

CreandoPhoto sa...

Så fint! Jag är också en sån som älskar att slå in paket fint. Men som nästan alltid hamnar i tidsbrist och inte alls ger bort så fina paket. Skräpning på mig, tänker jag när jag ser ditt fin-fina paket. :)

Galenskap och lite allvar sa...

Först av allt så vill jag tacka så jätte mycket för era snälla och goa kommentarer på min blogg och sedan måste jag få skratta lite...

...för vad lustigt att våra inlägg var likadana (fast på olika sätt).
Gilar verkligen ert sätt att slå in paket. Ljustblått är sååå fint, gammaldags och härligt somrigt!!

Den bästa fredagen till er!
Kramelikram Vronica