söndag 25 mars 2012

Sköna Söndag

Många gånger känner man att söndagen är en tråkig dag... Det är liksom helgens sista dag, jobb igen imorgon... jaha... då var det söndag... När man var yngre var söndagen inte alls rolig för det fanns inget öppet på söndagen.

Om man bortser från lite söndagsångest på söndagkvällen så är söndagen ändå en riktigt skön dag. Den är så kravlös på något sätt. Det är en dag som ofta går att spendera i skogen, hemma i trädgården, äta något som man inte hinner laga i veckan. Ibland kanske man har något mysigt eftermiddagskalas att gå på... då kan det bli både mys i skogen och mysfika. 

Sköna Söndag säger vi! 
Underbart Sköna Söndag!!

Gillar ni söndagen? Hur brukar er söndag se ut?

Njut ordentligt av den här fina dagen!

Sköna Söndagskramar!

8 kommentarer:

Denice sa...

Usch, det låter jättetrist, men jag brukar nästan alltid tvätta på söndagar. Och eftermiddagsfika. Nu när min lillebror flyttat hit till storstaden så har jag bjudit hem honom på söndagsmiddag ett par gånger. Förutom det är söndagen som alla andra lediga dagar - jag fyller den med så mycket pysslande och syende som samvetet tillåter :-) Ha en fortsatt fin söndag!

Fröken Kråknäs på vift sa...

Söndagsförmiddagarna brukar ofta ägnas åt strykning men efter det så är det för det mesta bara frihet.

Idag kommer jag dock ägna söndagen åt studier med avbrott för lite uteliv.

Ha en fin söndag!

Kram Katarina

Mamma C sa...

Var nog mest förr när man var mindre man tyckte söndagen var en tråkdag. Visst det är jobbardag igen i morgon, men veckorna rullar på så snabbt ändå. Idag blir det trädgården och grilltime.
Kram Mamma C

Sara sa...

Teneis razón,el domingo parece más triste porque termina el fín de semana pero no es así es un día para disfrutar y aprovechar el día.Feliz domingo!Un saludo de Sara.

Sara sa...

Teneis razón,el domingo parece más triste porque termina el fín de semana pero no es así es un día para disfrutar y aprovechar el día.Feliz domingo!Un saludo de Sara.

MammaElva sa...

Åh, jag älskar söndagar. Förstås mer nu när jag är mammaledig än när jag jobbade och behövde gå till jobbet på måndagen. Men på Söndagar gör vi mest ingenting, småpysslar hemma, går en promenad eller bara gosar hela familjen. Älskart!

CreandoPhoto sa...

Mina söndagar ser väldigt olika ut. Ibland jobbar jag och då är jag ju där. Ibland är det ledigt och då är det slappt och härligt. Ofta försöker vi gå till kyrkan och sen är det roligt att träffa goda vänner, fika och kanske se en film. Ha det gott, kort sagt!
Kramar Kicki

Erika sa...

På våren och sommaren är söndagarna bättre än på vintern tycker jag. Jag är mer avstressad då än när det är kallt och man måste vara inomhus mest. I dag har jag tränat spinning och trädgårdsarbetat. Grillpremiär var det också. Kram till er fiffigaste av alla fiffiga systrar!