lördag 21 april 2012

Fiffiga Systrar Tipsar - Stoff och Stil

 Fiffiga Systrar Tipsar idag om helt suveräna och underbara Stoff och Stil!
Alla tyg- och syälskares Mecka!

Stoff och Stil, med ursprung i Danmark, säljer hem- och modetextilier via postorder och nätbutiken på www.stoffochstil.se

Det är en fröjd bara att bläddra sig igenom den gedigna katalogen och bara njuta av alla underbara miljöbilder. Katalogen är som ett inredningsmagasin... Otroligt inspirerande!

Här finns tyger i alla mönster och färger man kan tänka sig! Tyger och tillbehör som väcker varenda pysselnerv i kroppen.
  Tyger för stora och små! Tyger för allt från den lantliga till retro till den moderna stilen! Tyger till barnrummet, till övriga hemmet och tyger för klädsömnad.

Något som är nästan det bästa av allt, tygerna håller mycket bra kvalitet dessutom till ett överkomligt pris! Helt suveränt!

Till alla dessa härliga tyger finns även en uppsjö med läckra band , knappar, pärlor och andra detaljer som passar perfekt till tygerna!

Stoff och stil har även en hel massa mycket mysiga och trevliga mönster till försäljning. Både till hemtextil, inredningsdetaljer, kläder och leksaker. Kolla bara in ovanstående ursöta gosedjur... 

Stoff och Stil är en komplett tyg- och sybehörsbutik. Här finns allt man behöver för att hitta rätt inspiration, kunna börja och även kunna slutföra sina syprojekt för allt man behöver finns att köpa... Samlat på ett ställe!

Stoff och Stil är, som ni märker, en stor favorit hos oss Fiffiga Systrar!

Kika in hos dem så kan vi nästan lova att det blir en favorit hos er också... Om ni gillar att sy och greja förstås! ;-)

Nu blir det trädgårdsarbete innan solen försvinner bakom molnen.
Ha en riktigt skön lördag!

Tyglängtande kramar! // Fiffiga Systrar

12 kommentarer:

Mary Canary sa...

Och man som jag bor i Malmö så kan man åka till deras stora butik och gå och drömma och inspireras bland alla fina tyger!

Hannis sa...

Jag gillar dom!
Snabba leveranser och bra kvalitet.

Er egen rockyroad lät som en dröm!
För en godis-älskare som mig började det vattnas i munnen på en gång=))

Kram Hannis

Villa Vinkelhaken sa...

Dom har ju såå mycket fint! Blir sugen på att skicka efter en massa fina tyger nu! :)

Ha det bra!
Kraam Jenny

Fröken Gredelin sa...

Stoff och stil finns också som fysisk butik i Bäckebol, Göteborg för den som har vägarna förbi! Håller med om att de har ett underbart sortiment!

Aquilejans sa...

Vilka fina textilier, riktigt vårliga!
Kram

Fröken Kråknäs på vift sa...

Stoff & Stil är riktigt livsfarligt eftersom man vill ha allt. Jag sitter och väljer och kryssar för allt jag kan tänka mig och när jag är klar så är plånboken tom. Då är det bara att börja ta bort och ta bort tills man hamnar på en vettig summa. Katalogen är alltid lika vacker och inspirerande.

Ha en skön helg!
Kram Katarina

CreandoPhoto sa...

Värsta bästa stället! No doubt!

Kramar Kicki

Malin på pastill.nu sa...

Ja stoff och stil har verkligen underbara tyger! Tyvärr lite tunna, men underbara färger och mönster.

Vardag och flärd sa...

Stoff och Stil är riktigt bra! Bor nära en av de svenska butikerna och är ofta där och handlar. Allt finns där!
Kram Eva

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja, dem har mycket fint. Och jag är ju så lyckligt lottad att jag bor där Stoff och Stil (eller Stoff og Stil som vi väl får säga här...) har en av sina butiker. Och snart måste jag nog dit igen, för det är ett par projekt som saknar material... :-)

Ha en fortsatt fin helg!

Edith och Jag sa...

Håller med er! På Stoff och Stil kan man hitta en massa roligt. Kul att ni gillade mina burkar och tack för tipset om att använda papper:)
Maria

mamsi sa...

En superhärlig katalog med massor av härliga tips och inspiration!
Fastnade i den i dag och hade riktigt svårt att komma loss!
Kramis