tisdag 3 januari 2012

Fiffiga Systrar Tipsar - Lyckas med mat


 Idag, kära läsare, vill vi tipsa er om en nätbutik som är ett paradis för alla som älskar att baka! Inte bara baka... utan också älskar att dekorera sina bakverk!!

I nätbutiken "Lyckas med mat" kan man hitta hur mycket läckra detaljer som helst för att göra sina bakverk riktigt riktigt fina...

Läckra bakformar för kakor/tårtor i 3D-format, underbart mönstrade muffinsformar, strössel i roliga former, ätbart glitter, läckra sockerpärlor i pastell- eller metallicfärger, söta tårtljus, sockerpasta i alla möjliga färger, glacyr, spritsar... Allt man kan tänka sig och mycket mer!


Just nu är vi väldigt sugna på dekorationer i härligt våriga färger... Kanske dags att klicka hem lite av varje... Eller förresten, det är nog bäst att tänka ut ett tema. Annars är det risk för att det blir alldeles för dyrt!  Det finns ju som sagt så himla mycket fint...

Ta er en titt hos "Lyckas med mat" och njut och inspireras till att skapa genom att baka! Fint och ätbart... det kan väl knappast bli bättre?! 

En riktigt bakmysig dag önskar vi er alla!

Pastelldrömmande kramar / Fiffiga Systrar

7 kommentarer:

Ullis sa...

Åh, så mycket fint de har! Vilka härliga strössel!
Och så fin Emelies header är!
Gott nYtt År på er!
Ullis

Aquilejans sa...

Vilket härligt tips och vilken fin butik, här måste jag in och surfa runt och njuta av allt härligt man kan ha nytta av i köket:)
Kram Malena

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Jag blir så glad av era headers (säger man så vid flera?) Ja strunt samma, jag gillar dom skarpt!! Kram och god fortsättning!

Lövkojan sa...

Oj så mycket vårfint!
Det gäller verkligen att försöka skärpa sig där, vill helst ha allt :)
Ha en fin dag, kram Marie-Louise

Casa of Mia sa...

Åh så läckert, tack för tips kram

Vardag och flärd sa...

Nu blev jag baksugen!
Kram Eva

Rapport till Vänfors sa...

Min dotter läser till konditor så hon ska tipsas omgående.
Kram Annika