söndag 1 januari 2012

VinterVälkommen till Fiffiga Systrar år 2012! Vad härligt det känns med en nystart. Ett helt år framför sig med nya möjligheter och nya utmaningar att ta sig an.
Vi tycker att det passar bra med en förändring så här på första dagen på det nya året. Därför stoppar vi undan tomtar och jul och klär vår blogg med frostig vinter istället.
Vi älskar vintern. Men då menar vi vinter med frost, snö och istappar från taken. En kall vinter är så vacker så man kan tappa andan.
En mild vinter som denna hittills varit är tyvärr inte särskilt vacker.. Grå och geggig och allmänt deppigt blir det lätt sådana vintrar.
Därför ser vi till så att i alla fall bloggen får vara snöigt vinterfin ett tag. Inget deppigt mörker här inte!

När vi var små åkte vi mycket spark och skridskor på vår äng om vintrarna. Ängen översvämmades ofta och så frös det på till underbar is. Varje dag på julloven bylsade vi på oss varma kläder och tog med oss äggmackor och varm choklad ut till isen och så åkte vi spark och skridskor tills det mörknade.
Det är sådana vintrar man minns..
Vi hoppas på lite snö och lite riktig vinter innan den underbara våren kommer oss tillmötes.

Vad tycker ni? Gillar ni vintern?

Vi önskar er en riktigt fin första dag på 2012!

Vintriga kramar från oss! / Fiffiga Systrar13 kommentarer:

A House With A View sa...

Härligt vinterfrostiga foton!! Jättefina!!! Jag gillar vintern men tycker kanske att den känns aningen lång, skulle gärna korta ner den lite om det gick :) Nu ser jag fram emot lite långfärdsskridskor på sjön så snart isen håller :)

Önskar er en riktigt fin fortsättning på det nya året!!

Mååååååååååånga kramizar aka

Ljusa vardag sa...

Jag håller med om att en fin vinter är en vinter med mycket snö och istappar! Just nu snöar det hemma hos mig i alla fall så än finns det hopp ;o) Jag ser fram emot att få följa er under 2012. Tack för en fin blogg. Mvh Anna

Helena svägerskan sa...

Vilka härliga foton och vilken fantastisk vinterteckning Emmis. Du är grym!:) Och tack Elin för den fantasiska nyårsbuketten. Den är underbar! Önskar er, och era underbara familjer, all lycka och hoppas ni får ett underbart 2012! Nu hoppas vi bara på lite snö och kyla så vi får till skridskoåkningen (med varm choklad) ute på ängarna!! Nyårskramaisar // Helena

"Hemmet är min vrå" sa...

God fortsättning på det nya året 2012. Kram Mimmi

Ann-Sofie sa...

Det hade ju varit mycekt roligare med vinter om vi fått snö och frost. Det är väl okej så här, men inte alls lika roligt som förra vintern. Jag hejar på snö så man får skyffla varje dag.

Louise Backskär sa...

Ooaaoo! Så härligt det är att komma till er blogg idag! Ny design med denna underbara färg. Jag älskar också vintern!

Önskar er en kanonstart på detta nya år! Hoppas snön och lite kyla kommer inom kort så vi kan njuta av en härlig vår sedan.

Kram på er!!

Zima sa...

Superfina foton och supermysig ny vinterbild på bloggen! :)
Håller med om att det ska vara snö och kallt på vintern - annars blir det bara tråååkigt!

God fortsättning!
Maria

Livet på Vestergård sa...

Vintern är verkligen vacker om det finns snö och är minusgrader.
Ett riktigt gott 2012 önskar jag er! Kram Kicki

Fröken Kråknäs på vift sa...

Nya och fina "bloggkläder". Ni kan konsten att sätta prägel på de olika årstiderna i bloggen!

Jag tycker verkligen om vintern!!! Nu har vi ju fått lite vitt också så nu åker snart skidorna på. Önskar att det var snö och vinter hela januari och februari.

Kramar Katarina

Sara sa...

¡Feliz año nuevo!me encánta la portada de invierno es muy simpática y tán apropiada.Muchos saludos.

Johanna Stålros sa...

Åhh nytt år och ny design;) fiint!!! God fortsättning! Kram Johanna

Erika sa...

Jättefin header på bloggen! Nu sticker jag väl ut hakan när jag skriver att jag är nöjd med den milda vintern? Utan körkort tycker jag att det är otroligt praktiskt att kunna cykla till jobbet hela vintern och gå ut utan att frysa ihjäl... Jag unnar er andra snö, men i Göteborg är det mest grå och slaskig snö med gula inslag, och då är jag hellre utan. Snö på vykort funkar bäst för mig. Hata mig inte nu!?

Kanel & Cayenne sa...

Underbara bilder! Hmm, har ett kluvet förhållande till vinter. Jag är definitivt en sommartjej, jag lever upp av sol och värme. Jag är inte mycket för kyla...inte ens med snö och frost. Men om det nu måste vara vinter, så visst...det är vackrare med snö än med gegga. Men ändå....jag längtar efter våren! ;)
God fortsättning!
Kram Jennica