fredag 20 maj 2011

Cupcake kalas!


Idag våra kära vänner firar vi lilla Valters åttamånadersdag! Det tyckte vi var anledning nog att fira ordentligt. Vi dukar upp med cupcakeskalas i gröngräset och äter barnsligt goda morotscupcakes! Vi har använt oss av Leilas underbara recept på morotskaka men hällt smeten i muffinsformar i stället. Frostingen blev härligt syrlig med rivet apelsinskal i som gifter sig perfekt till morotskakan.. Mums!För att de skulle se så där barnsligt mumsiga ut gick vi loss med färgglada strössel och pyntgelé. Vissa utvalda fick äran att prydas av säsongens blommor. Den här ljuvligheten fick en vacker syrén till hatt. Väldigt tjusigt eller hur?!


Det blir ju lite extra festligt om man serverar godingarna på ett fat med fot. För att höja kalasstämningen ytterligare satte vi ett mindre fat över det andra.. Voila! Riktigt fint våningsfat som lyfter fram våra cupcakes till nya höjder! :-)

Nu blir det att fira lillkillen och såklart att helgen stundar om hörnet!
Allt som kan firas ska firas vet ni väl?!

Ha en härligt solig fredag och njuuut av livet lite extra idag!!

Sockriga kramar /    Fiffiga Systrar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dom ser goda ut! :P
Trevlig helg!
Morgan

Fiffiga Systrar sa...

mums! det var de! :-) tack det samma! / Emelie och Elin

karin sa...

så gott!

Fiffiga Systrar sa...

Mmmm! Det var verkligen jättegott! :-) Härligt att ta tillfället att fira lite. Precis som vi skrev...det finns A L L T I D tillfälle att fira. :-) Kram på dig! /Elin och Emelie