lördag 28 maj 2011

Strawberry feelings...


God morgon Helg! Härligt det är med lördag. I går fotade jag lite. Tycker att det är superkul att fota och redigera bilder vilket ju blir en hel del nu tack vare bloggen.. :-)
Jordgubbar är något som är väldigt tacksamt att fota. Bilderna kan knappt bli något annat än smarrigt läskande..


Jordgubbarna fick en härlig plats i en av mina absoluta favoritskålar från Mateus. Rosa möter rött tycker jag faktiskt är en fin brytning. Det som var så tabu förr!


De svenska jordgubbarna börjar ju så smått komma nu. Det finns inget så gott som att äta en skål med jordgubbar med mjölk på sommaren. Jag skulle kunna leva på det den här årstiden!

 I morgon är det mors-dag och jag ska få bli firad för första gången! :-) Känns riktigt mysigt faktiskt. Hoppas bara att mannen inte glömt bort det..
I morgon blir det ett morsdags inspirerat inlägg här hos oss! Syrran och jag var ute och raggade upp fin fina gåvor till mammor och svärmödrar idag. Missa inte det!

Har ni något tips på en fin morsdagsgåva?

Soliga kramar från mig! / Emelie   Fiffiga Systrar

5 kommentarer:

Linda sa...

Oj vad ni har varit fiffiga sedan sist jag besökte bloggen. Det verkligen vattnas i munnen när jag ser jordgubbarna:)

LyckligaPraliner sa...

Underbart vackra mumsiga jordgubbar ! Min dator är gammal och bedrövlig och orkar inte med något bildredigeringsprogram. Jag får så lov att visa mina bilder som de är bara.... Ha en riktigt mysig morsdag, och första morsdag också :)

Fiffiga Systrar sa...

Hej på er! Jag vi pysslar på så de ryker! ;-)

Du har jättefina bilder på din blogg pralinen men det är kul att redigera så när den bedrövliga gamla datorn lägger av har du något att se fram i mot! :-) Tack jag ska försöka ha en mysig morsdag! lite speciellt när det är första såklart!
kram emelie

Sandypants sa...

Yum yum!!! :-P

Fiffiga Systrar sa...

Mmmmm! Verkligen! ;-)