tisdag 10 maj 2011

i huset på landet..


Tänkte ni skulle få kika in hos vår bror och hans familj. De bor i ett underbart hus på landet som de under många år renoverat från grunden. 
Vår svägerska Helena har också ett stort inredningsintresse. Så här fint hade hon dukat i deras fantastiska stora lantkök sist när vi firade min bror och hans sons födelsedag.

Visst ser det inbjudande ut att slå sig ner i den här kökssoffan. Fint med rosa, vitt och linne så här på våren. 


Spröjsen på fönstren har vår duktiga bror fixat själv. Tycker det blev jättefint när de kom på plats!  
En stor spegel pryder väggen och reflekterar ljuset och gör rummet större.   Här ser ni bilder från sovrummet som precis som resten av huset är helt fantastiskt fint! Spegelbyrån är helt underbar, införskaffad på loppis och målad vit!


En stor kram till brorsan och hans familj denna soliga försommardag! 


Kramis     Fiffiga systrar 2 kommentarer:

Helena Alkelid sa...

Hej kära svägerskor!
Jag är inne på er blogg varje dag och det är alltid lika spännande att läsa och titta på era inlägg. Denna gång blev jag extra förvånad och glad. Det var en ny erfarenhet att se sitt hem på nätet. Det såg ju riktigt fint ut (om man får säga så själv!?).

Fortsätt skapa och inspirera, ni gör det så bra!

Kramisar // Helena och resten av familjen

Fiffiga Systrar sa...

Hej Helena! Kul att du är inne här så ofta! Visst har du ett fint hem och japp det gjorde sig fantastiskt på nätet.. :-) Ha det fint och ge lilla Milla en stoooor kram idag och resten av familjen så klart. kraaaam emelie och elin