söndag 29 maj 2011

Mors dag!

Idag är det
Mors Dag!!
Det är verkligen något som ska firas tycker vi! 
Vi menar inte att fira med något superavancerat utan mer att träffas och mysa i varandras sällskap. På precis det sätt man känner för just då... 
Vi tänker börja firandet med våfflor i Hycklinge hage!

Som ni vet var vi på presentjakt igår och hittade så himla fina blommor till våra mammor och svärmödrar! Såhär på våren finns ju balkonger och uteplatser att pryda så blommor är lite extra roligt att ge bort! Vi har en superhärlig blomsterbutik här i stan, Lavendel och oredan, och där kan man hitta så otroligt fina blomsterarrangemang. Eller vad säger ni? Visst är de fina?
 

Det som är extra mysigt med den butiken är att ägarinnan slår in blommorna så fint, det blir ett arrangemang bara det. Hon sveper in blommorna i silkespapper och binder om ett snöre...med en liten kvist av lavendel (Lavendel och oredan)! Fiffigt va?! :-)

Det ska bli riktigt roligt att ge bort dessa fina blommor idag!

Massor av varma goa kramar till världens alla underbara mammor, blivande mammor och modersgestalter i världen! Ni är så värdefulla!!


KRAMAR! / Fiffiga Systrar!

5 kommentarer:

FaB Keramik sa...

Fint fint!
Ha en fin söndag!
Kram Frida

Anonym sa...

Tack, barn, barnbarn, svärdotter och svärsöner för en supermysig eftermiddag. Så skönt att jag slapp fixa fikat och att ni ordnade det så bra! Vilken fantastiskt fin blomma! Lavendel och Oredan är verkligen en av mina favoritbutiker!!!!!

Kram mamsi!

Fiffiga Systrar sa...

Detsamma till dig Frida!

Fiffiga Systrar sa...

Älskade mamma! Du är värd det bästa av bästa! Hycklinge Hage en solig eftermiddag var ju helst suveränt!
Vi älskar dig mamma svärmor och barnbarn! Pussar och kramar från oss alla!

Min plats i solen sa...

Så fint! :) Och visst är alla mammor värda att firas riktigt ordentligt. :)

Tack snälla rara för er fina kommentar hos mig! :) Vad glad jag blev och dessutom hittade jag ju hit här till er tack vare den där kommentaren. :) Vilken härlig blogg ni har! :)

Ha det fint!

Kram Lotta